Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (177)
  • Kép (51)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(177)
    • 5 Csillag(168)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/11/2020

    Μικρό και εύχρηστο μικρόφωνο χωρίς μπαταρίες και έξτρα πράγματα . Όταν έκανα δοκιμή έπαθα σοκ με το ποσό καλή ποιότητα έχει. Σε σχέση με το μικρόφωνο της dslr κάμερας.. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Llego antes de tiempo. Tardó un mes en llegar a México. Los materiales se sienten y se ven de buena calidad. Llego en excelentes condiciones. Solo me hace falta probarlo. Estoy muy contento.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    A világ legjobb kardiomikrofonja. Az exportárak hihetetlen értéke. Bizonyítottan beszél a 9 Lite vagy Mi CC9 év. Egy videokamera a számítógép hihetetlen!! A legjobb szívmikrofon két tízesben. Hihetetlen érték a becsületéért. Emellett dolgozik egy olyan mobilon is, mint a Mi 9 Lite vagy a Mi CC9-es. Egy számítógépes konferenciahíváson. Hihetetlen!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    O microfone funciona e o vendedor e confiavel, chegou até minha casa em exatos 15 dias vindo da China (NX BR, você só vai consegir rastrear quando chegar no país) e não fui tachado. The microphone works and the seller is trustworthy, arrived at my house in exactly 15 days from China (NX BR, you will only be able to track when you arrive in the country) and I was not struck.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Πολύ καλό ως τώρα. Ευχάριστο το ότι είχε μέσα και καλώδιο για σύνδεση με κινητό!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Spracovanie a material velmi kvalitný. Zvuk priemerny. ale za tu cenu super aj obsah balenia

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    item dah menderat dengan selamat sangat memuaskan sangkan kecil rupanya besar tapi mantul bossku tq biar lambat yang penting selamat.. bagi 5star

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    Excellent product for the price. It comes with 2 cables and nice bag.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    A hangfelvétel nagyon jó az árhoz képest. Kiváló minőségű termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Ahogy várható volt. Működött OK okostelefon segítségével TRS-TRS kábel, hogy jött a mikrofon. Egyéb kanle TRS-tekercselt kábel - TRS kamera stb, nem tesztelt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 912
    • Ft17 903
    • Ft32 054
    • Ft48 235
    • Ft22 916
    • Ft6 344
    • Ft45 484
    • Ft13 043
    • Ft77 575
    • Ft7 755
    • Ft58 884
    • Ft48 846
    • Ft16 923
    • Ft67 316
    • Ft100 747
    • Ft97 694
    • Ft59 238
    • Ft3 355