Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (301)
  • Kép (101)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(301)
    • 5 Csillag(269)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/01/2021

    Király robogó a legjobb, amit valaha is volt, hatalom őrült, így kell vezetni biztonságosan. Rendelt 28 Dec érkezett 18Dec Litvániába (nincs hozzáadott adó). Teljes csomag üléssel, 2 töltők 10amp (töltések gyors), meg kellett húzni, és ellenőrizze az összes csavart kell különösen ne felejtsük el csavar csavar kormánykerék alatt összecsukható mechanizmus és a kormányzás sziklaszilárd. A sokkok a legjobbak, mint Dualtron és néhány más. Hátul nincs fény, úgyhogy vegyél magadnak. Általában nagyon elégedett vele. Csatlakozz FB csoport, hogy megosszák tudás Boyueda hozzá videók, fix tippek, tuning, diy és így tovább. FB-csoport: Boyueda robogók tulajdonosok DYI fix hangolás szintén Boyueda LT (Litvánia)

    Hozzászólások (20)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    A robogó egy bomba! tényleg megy túl gyorsan, és most jön az akkumulátor jól védett és rögzített! A robogó igazi problémája a töltők (pólusok véletlenszerűen) és a dugók, hogy töltsék (rossz minőség). TIP töltés előtt az első alkalommal nem az összes elektromos vizsgálatok, vagy éget a dugók, vagy rosszabb a robogó!! És cserélje ki a dugókat jobbakra. A többit a lábfejek szorítása miatt kaptam, mert az eredeti túl finom. az ár nem rossz. Két hónapon belül érkeztem Olaszországba.

    Hozzászólások (36)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    BUENO: 1. Es una verdadera bestia, vengo de otro patinete de 2000w que va a 70k/h y este es alucinante el empuje que tiene y en Dual te echa atrás de la fuerza que suelta... 2. Las calidades son muy buenas y robustas. 3. Ruedas de 11' impresionantes no se pinchan... eso si son para tierra en asfalto hay que tener cuidado (unas lisas para ciudad seria idóneo). MALO: 1. El freno de atrás no me frena 2. El mando es algo lioso, la USABILIDAD es algo mala 3. No tiene luz fija de atrás fija (Por lo menos no viene explicado o no lo veo) 4. Las Luces LED de los laterales no se pueden poner fijas a un color... es decir que vas como las luces de Navidad por la calle cambiando por 1 segundos. 5. Incluir el Español en los manuales ayudaría a esos 577.000 millones de personas que lo hablan en el mundo. 6. Seguimiento del paquete en la APP no aparece en versión PC. 7. La metodología de la APP a la hora de plasmar una compensación por retraso etc, crea un error en la APP para el seguimiento y aparece como ya Compensado y desaparece todo tipo de seguimiento y como que ya esta entregado, vamos que crea mucha confusión etc.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • tsopirs
    GR
    17/10/2020

    Όλα καλά μέχρι στιγμής, είναι αρκετά άνετο... Πολύ δυνατό τα φώτα του είναι αρκετά δυνατά, τα φρένα του πολύ.. Το οδηγώ με το κάθισμα.. Θα το ήθελα λίγο πιο μαλακό αλλά θεωρώ μόλις πατηθουν τα αμορτισέρ θα γίνει όσο θέλω.. Διανησα απόσταση 22 km με ταχύτητα 65/70 km/h μια χαρά και η μπαταρία ήταν πάνω από την μέση.. Κυρίως με ένα μοτέρ σε κίνηση.. Ακόμη έχω 150 km οπότε προσεχώς περιμένω να βελτιωθεί και η αυτονομία και όλα τα υπόλοιπα όπως έγινε και στο ηλεκτρικό ποδήλατο που είχα πριν

    Hozzászólások (23)
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    Jó reggelt, végül körülbelül 35 nap után érkeztem, de mint mindig, néhány problémával találkoztam a robogó nem rossz, de hiányzik a minőség-ellenőrzés osztott hátsó lökhárító a hátsó féktárcsa nem egyenes de ami a legfontosabb, és a kerékmegállás első zármosójának hiánya, ami miatt a kerék leválhat Remélem, hogy a lehető leghamarabb megtalálom a mosógépet, és nem várom meg, hogy az eladó szállítsa. De a közeg minősége kiváló

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Ordinato 1 Marzo 2021,dopo 14 gg avevano creato etichetta per UPS in Germania, il 22 Aprile transitava in Polonia con destinazione Germania, arrivato in Germania il 23 Aprile e in Italia il 26 Aprile, il giorno dopo 27 Aprile mi é arrivato. Totale 57gg. Una volta che avete il numero di tracciamento da Banggood copiatelo e incollatelo sul sito di UPS, vi raccomando di fare anche l'assicurazione sulla spedizione che per quello che costa ne vale la pena, il mio è arrivato in perfette condizioni, ben imballato e mi ero preoccupato del cartone già aperto ma avendo passato le dogane dovevano controllarlo, comunque ben protetto dal polietilene a cellula espansa, non semplice polistirolo. Come l'ho acceso mi dava l'errore E 06 e la batteria mi segnava una tacca, provato a ricaricarlo con un solo carica batteria anche perché ora arriva con 2 carica batteria da 5 ah e funziona secondo me all'inizio come bilanciatore per le celle nel senso che non parte subito al massimo ma parte, si ferma,parte, si ferma, parte etc.. etc.. Poi quando ha raggiunto circa i 50 Volt comincia a caricare, io l'ho fermato a 64,7 Volt controllandolo ogni tanto. La procedura di ricarica è così : con un tester su almeno 200 volt controllate i puntali delle prese ricarica e individuate il + e il - sul monopattino, controllate senza collegare niente anche la spina del caricabatteria non quella di entrata ma quella che va al monopattino cioè in uscita, quella a 3 poli, poi inserite prima la spina piccola a 3 poli nel monopattino e poi alla presa finale a 220 - 240 volt corrente alternata, questo è il modo giusto di ricarica. Non l'ho ancora provato in strada, sta piovendo sempre però ho già controllato tutti i serraggio di viti e bulloni, specialmente quelli delle ruote da 22 mm con la Dinamometrica,eliminato subito il sellino e il suo supporto che non userò, regolato i fari anteriori e i parametri del display, tenendolo sollevato da terra ho fatto girare le ruote e mi sembra tutto ok. Molto pesante 45Kg

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Scooter Boyuda 5600w egy szuper gép!!!! Brutálisan teljesítmény!!!A robogó kerete nagyon naddimenzovaný!!!!!!!Průměr cső lengéscsillapítók 42mm!!Mindenki, aki egy motorkerékpár tudja, mit jelent! 60 km-t megy 3-ra, és 85 km-t! Még egy motorral is szinte mindent meg fogsz vezetni! 5 szintű gyorsulás!Kiváló fékek!Felfüggesztett nyereg rúd! 2 távirányító riasztóval, 2 töltő egy 5A! 4 kis vezérlő van a hátsó 2 féklámpában, a másik kettő pedig kiszolgáló, a gép nettó súlya körülbelül 40-45kg, Rendeltem a robogó 25.2.2021 és jött a Cseh Köztársaság 27.4.2021 doboz szinte érintetlen, Scooter annak érdekében!!D O O R U C U J I vásárolni!!!!! Mindenki, aki látta, bámult!!!! Bravó ČíNA!!!!!!!!!Jste nagyszerű!!!! Köszönöm szépen Banggood!!!!!!!!Moc Nagyon szépen!!!!!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    jól kapott 3 hónap várakozás a Covid, de szuper robogó módban 3 Turbo vagy a sa pók igazán felszerelt akkor sisak kabát gan motorkerékpár biztosíthatom, hogy van egy dolog, hogy nem szeretem a zárrendszer a kormányoszlop lehet normális, és általában meg kellett Be kell jegyeznem és biztosítani kell, hogy tudja a törvényt, és ez 42kg élek a 4. jó különben egy kiváló gép, hogy ne tegye a kezét mindenki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Senza parole, è esagerato una bestia. Esageratamente potente. Unica pecca un fanalino un po' ammaccato causa trasporto un caricatore dei due in dotazione non funziona. A ruota posteriore libera (alzata da terra) in terza marcia segna 97km/h La prima marcia è già più che sufficiente. Poi ce ne sono altre 2....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    pontosan 80 nap után érkezett, nagyon hosszú várakozás, azt hiszem az ünnepek és covid19 miatt. A robogó és jobb, mint vártam. nagyon gyors, túl gyors, ad egy eltúlzott lökés, nagyon jó tettem 93kmh, túl sok a szerkezet

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft211 917
    • Ft381 453
    • Ft593 372
    • Ft227 054
    • Ft408 699
    • Ft387 507
    • Ft416 571
    • Ft544 934
    • Ft473 789
    • Ft381 453
    • Ft369 343
    • Ft127 149
    • Ft387 205
    • Ft240 980
    • Ft363 288
    • Ft217 972
    • Ft423 837
    • Ft60 246