Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (572)
  • Kép (59)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(572)
    • 5 Csillag(546)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/09/2021

    pontosan azt teszi, amit az ón, pontosság jó nézni a képeket, csak ne felejtsd el, hogy nulla a mérő, ha méri a DC áram, jó kis multiméter, hogy őszinte legyek, vettem csak a DC jelenlegi bilincs mérése, egy kézzel könnyen használható szép kis készülék, mindössze a hüvelykujjára van szüksége :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2021

    Csomagolt összetört szállítás közben, de a tétel nem sérült. Jobban védve lehetne a szállításnál. Elég gyorsan szállítják NZ, kb 2 hét. Minden úgy működik, ahogy vártuk. Hőmérséklet szondát szállítanak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    A jelenlegi bilincs ésszerűen pontos, ha nullázzák. A fő probléma az, hogy a feszültség szondák néha nem működnek jól. Meg kell győződnie arról, hogy megfelelően ülnek, különben a feszültségértékek kiesnek. Az áramszorítóhoz vettem, ami elég jó. A többi egy kicsit kényes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2021

    Nagy AC/DC aperiméteres fogó

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2022

    Első pillantásra a termék úgy tűnik, rendben van. Meglátjuk, hogy alakul használat közben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2018

    Everything works fine, possibility of DC current measurements with 1mA resolution is very useful. Continuity beeper is reasonably fast, there is almost no delay. On/Off by red button pressing is more convenient than usual dial rotating, because it saves life of contacts of dial wheel (no need to periodically turn from or to Off position). As a DIY hobbyist I'm very happy with this clamp meter. Only one little thing I don't like that much is curved shape of plastic lcd cover, because it attracts reflections from ceiling lights, windows etc. ... simple flat plastic or glass over lcd could be more practical. But it's nothing serious, except that little flaw this clamp meter is almost perfect.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    A Clamp multiméteres Bside ACM91 egy hét alatt jött. A Multiméter tasakot, csavarhúzót, mérőkábeleket és hőmérő szondát is tartalmaz. A Multiméter pontossága megfelel a mellékelt dokumentációban szereplő adatoknak. A készülék kialakítása jó és kényelmes, hogy egy kézzel működjön. Megfelel az árkategóriának. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • pedVIP3
    TH
    21/01/2018

    Photo 1 measure LoZ input impedance = 828 Kohm (I also tested at 230Vac = 828 Kohm = same). Photo 2 measure R 62 Kohm. (max display = 6200) Photo 3 measure 6V battery. Photo 4 measure constant current 1 amp.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2019

    Perfektan uređaj. Meri AC i DC struje do 100A sa preciznošću od 1 mA pute klešta. Putem mernih kablova meri struje reda mikro Ampera. Ima opciju LoZ za utvrđivanje indukovanih (duh) napona ili realnih napona. Jednostavno ODLIČAN instrument, moja iskrena preporuka.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2018

    Can't say how much I loved this one. Small in size, but functions and features are much more than the price. Almost anything I need can be cover with this small thing. I am not a pro for sure, just regular user with limited knowledge. I just need tool which fit and suitable for small task. And this item is perfect for my needs. Better one, I got this on low price. Can't hope any better than that.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$57.74
    • US$20.99
    • US$89.99
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$25.99
    • US$20.99
    • US$125.99
    • US$15.99
    • US$39.26
    • US$36.95
    • US$39.26
    • US$35.99
    • US$6.92
    • US$14.99
    • US$15.99