Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (312)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(312)
    • 5 Csillag(293)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/02/2022

    eros fm radio, jo anyaghasznalat. lehetne picit hangosabb de ar ertek aranyban a legjobb. usb c csatlakozo. ajanlom. eu prio szallitassal 1 het volt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2021

    Csomag érkezett, gyors szállítás, de a csomagolás után teszteltem őket. Az egyik kaputelefon nem működött. Tölthet, de nem tud bekapcsolni. Írok a szolgálatnak, várom a választ. Ez egy rövid videó belőle: https://youtu.be/kYISqR2fvq8

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    Rendelés időben (26 nap). Jó termék ez az ár. Hang tiszta és jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2022

    Oké, rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • SPJVIP3
    TH
    22/11/2021

    Tiszta hang..könnyű telepíteni. Könnyű.csatlakozni w telefon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2019

    The quality of the product is very nice & smooth. Telling about the sound quality, the sound is just awsome. I was riding at the speed of 140-150 & I was still able to hear the sound of the music very loudly while my visor was open. Value for money. Earlier I was using VnetPhone & I'll just suggest everyone to not go for VnetPhone

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Nagyon izgatott vagyok a termék miatt. Használtam a kerékpárommal, amely rendelkezik egy olyan rendszer, amely helyesen felismeri a készüléket. Az én bogáncsom sem tudott csatlakozni. A hangminőség elfogadható, de a szusi szenved, és nagyon közel kell tennie a mikrofont a szájához. Legalábbis az én esetemben, hogy engedélyezek egy sugársisakot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Majdnem határidőre érkezett, ezen lehetne javítani. A telepítés egyszerű és gyors. A hang nagyon szép, meg vagyok lepve. nagyon jó költség-haszon. Ajánlom ezt a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    Chegou em 2 semanas, antes do previsto, fácil de aplicar. Qualidade do som com Bluetooth é muito boa, entre intercom é um pouco mais baixa mas boa. Ainda não testei em estrada. Recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2020

    It has very good quality for 35 euro, absolutely vfm. It comes with type c cable and the speakers have good sound. The coming days i will try it on the motorcycle.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$46.99
    • US$71.29
    • US$69.29
    • US$80.49
    • US$52.99
    • US$12.99
    • US$56.58
    • US$21.99
    • US$62.09
    • US$52.89
    • US$95.85
    • US$15.99
    • US$20.78
    • US$12.99
    • US$18.47
    • US$51.15
    • US$44.99