Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/12/2021

    Miután megkaptam ezt a két formázható asztal sarkát, lesújtottam őket a négyzetes mosdónk kiálló részére. Másnap a gyerekek beütötték a fejüket, de nem volt rá szükség. Kösz, hogy eljöttél!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2021

    Nagyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2016

    Nice safety corner. Includes 3M double sided tape to attach it to furnitures. I would advise to leave it outside overnight, before attaching because the material has an intense smell.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2014

    Good item but some problems with colour aberration when trying to combine with SKU039983 in white, none is white, but not same colour neither. Hope this can help other buyers not to make same mistake. Anyway an excellent product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2019

    i didn't receive it knowing that i receive only the thermometer by this order .. whether the thumb protector which is more important to my kid also i didn't receive it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2017

    Meglepő volt a vékony, hártya szerű kétoldalas ragasztó. Kicsit kellett küzdeni a védőréteg leszedésével, de nagyon jól tapad. Teszi a dolgát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • aliVIP2
    TT
    26/11/2017

    reasonable price. suitable for purpose on computer table. already installed and working well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2017

    Très bien pour la table basse, assez discret quand on prend de la meme couleur que son meuble et facile à poser

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2015

    Good quality and excelent protection for corners. Easy aplication. Excelent protection for my kid on his first steps.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$38.10
    • US$5.49
    • US$11.55
    • US$5.29
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$4.81
    • US$8.07
    • US$80.49
    • US$23.68
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$9.19
    • US$10.35
    • US$75.99