Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (263)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(263)
    • 5 Csillag(244)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/04/2021

    A termék megfelel a leírásnak. Több eszközzel teszteltük. Minden kikötőnek, a rakomány teljesen megbízható. A minőség a legjobb. Nem volt gond a betöltéssel. Jó lelkiismerettel ajánlom. Ott majd veszek több készüléket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    A töltő a reklám szerint működik. A port száma világít, ha a telefon be van dugva. Több használatban lévő port villogó piros sáv jelzi, hogy melyik portparaméterek jelennek meg. Kijelző ciklusok 2 másodpercenként. V A USB portok és W QIC. Azok számára, akik szeretnék tölteni az összes felszerelés mellett az ágy...., körülbelül 1 perc után a kijelző fekete lesz, amíg (ki)csatlakoztatni néhány sebességváltó. A töltő felmelegszik, és nincs be- és kikapcsoló gomb. Elvágtam a tápkábelt és beszereltem egy kábelkapcsolót.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Product corresponds to the description. Had bought this charger some time ago. Works excellent, had no problems until today I am very satisfied with it. I bought a second one now. The purchase is highly recommended. Really a top product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    I received this charging station 2 weeks ago and had some time to test it and it works exactly as advertised! It looks nice and charges all the devices at the same time, fast, with visual feedback!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Un'ottima soluzione per avere una postazione di ricarica fissa togliendo i vari caricabatterie , costruito molto bene , superficie gommata , monitoraggio della carica chiaro e semplice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    Kiváló termék, jól kész, jól sikerült és nehéz. Átkapcsolja a feltöltött eszközök nézetét, és a töltendő berendezés által fogyasztott feszültséget és intenzitást (A) mutatja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    it works! it's a bit smaller than I thought (which is a good thing I guess). the front panel was disconnected when I opened the box probably due to delivery, but no cable was disconnected so it was just a matter of clicking it back into place. I'm charging 4 ps4 remotes(using a docking station), a tablet, 4 mobile phones and two led lanterns and it works quite well. I was not able to get the wireless charging to work yet but I'll work on it and update. overall feels a bit cheaper than it costs but it works so I guess I can't complain. the delivery was lightning speed fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    It does what it says on the box, it's a really good unit with plenty of power to share across the USB ports and the fast charger runs at 9.1 volts input but the pd charge port runs at 18 Watts. If you have sockets full of charging cables. Get one of these or even two as they will earn the money back very quickly in saved electricity.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Jó USB asztali töltő támogatja a különböző töltési módokat és elég erős ahhoz, hogy különböző eszközöket hajtson egyszerre. A vezeték nélküli és normál töltés jól működik. Még nem teszteltem a gyors töltési módokat. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit bosszant, hogy amikor nincs eszköz töltése, az egész képernyő meg van világítva. Csak töltési folyamat esetén olvasható értékek. Jobb lett volna kikapcsolni a kijelzőt, ha nincs használatban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Nice charger! With only one power supply I can charge my 2 mobiles, ipd and other devices. Good wireless charge and system do not heat so much during charge ( I never used full 100W..... )

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 031
    • Ft3 494
    • Ft3 842
    • Ft8 737
    • Ft4 193
    • Ft7 338
    • Ft3 024
    • Ft6 990
    • Ft4 235
    • Ft9 088
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft4 541
    • Ft9 436
    • Ft4 193
    • Ft7 868
    • Ft14 529
    • Ft5 240