Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (309)
  • Kép (40)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(309)
    • 5 Csillag(287)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/04/2021

    A termék megfelel a leírásnak. Több eszközzel teszteltük. Minden kikötőnek, a rakomány teljesen megbízható. A minőség a legjobb. Nem volt gond a betöltéssel. Jó lelkiismerettel ajánlom. Ott majd veszek több készüléket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Product corresponds to the description. Had bought this charger some time ago. Works excellent, had no problems until today I am very satisfied with it. I bought a second one now. The purchase is highly recommended. Really a top product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    I received this charging station 2 weeks ago and had some time to test it and it works exactly as advertised! It looks nice and charges all the devices at the same time, fast, with visual feedback!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Un'ottima soluzione per avere una postazione di ricarica fissa togliendo i vari caricabatterie , costruito molto bene , superficie gommata , monitoraggio della carica chiaro e semplice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    Kiváló termék, jól kész, jól sikerült és nehéz. Átkapcsolja a feltöltött eszközök nézetét, és a töltendő berendezés által fogyasztott feszültséget és intenzitást (A) mutatja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    it works! it's a bit smaller than I thought (which is a good thing I guess). the front panel was disconnected when I opened the box probably due to delivery, but no cable was disconnected so it was just a matter of clicking it back into place. I'm charging 4 ps4 remotes(using a docking station), a tablet, 4 mobile phones and two led lanterns and it works quite well. I was not able to get the wireless charging to work yet but I'll work on it and update. overall feels a bit cheaper than it costs but it works so I guess I can't complain. the delivery was lightning speed fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    It does what it says on the box, it's a really good unit with plenty of power to share across the USB ports and the fast charger runs at 9.1 volts input but the pd charge port runs at 18 Watts. If you have sockets full of charging cables. Get one of these or even two as they will earn the money back very quickly in saved electricity.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2021

    4 munkanap alatt megkaptam. Sikerült kipróbálni az összes funkcióját. Nagyon elégedett vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Jól jött. Jelenleg két készüléket tölt egyszerre. Egyelőre azt teszi, amit tennie kell!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    A termék megfelel a leírásnak. A szállítás gyors volt, és minden benne volt. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel és a minőséggel. A többfunkciós töltés használata rugalmasságot biztosít.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 664
    • Ft7 963
    • Ft4 644
    • Ft10 287
    • Ft13 274
    • Ft3 831
    • Ft3 814
    • Ft13 274
    • Ft13 606
    • Ft9 955