Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (23)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(23)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/05/2021

    Extra uredjaj za povezivanje starih av urejaja na HDMI

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Works properly with my saturn but unfortunately when trying to convert a RGB scart from a french mega drive it displays all gray and doesn't work.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Obrigado Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Καλό! ότι λέει το κάνει!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    A terméket amerikai tápegységként reklámozzák, de csak USB vezetékkel látták el. A kézikönyv azt is kimondja, hogy csak egy USB vezetékkel van ellátva. A termék jól néz ki, de működés közben lehet némi zaj a képen, ha a kábelek nem jó minőségűek vagy teljesen csatlakoztatva vannak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    I tested this converter with an old digibox, maybe 20 years old (I've already once soldered new capacitors to the box so it works perfectly again). I used 1080 resolution mode. Hooked up the USB cable from the converter to TV USB port. Worked perfectly, so far! Haven't really used this device very long, yet. Just tested that it works.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • CorVIP3
    NL
    03/05/2021

    Fantastish apparaat wanneer je geen hdmi ingang hebt,kan je met deze omvormer toch nog een hdmi apparaat aansluiten. Ben er erg blij mee.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Örülök, hogy létezik ez a konverter. Szeretem, mert a régebbi technika is használható az új eszközöknél. Csak így tovább...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Tökéletesen működik! Én arra használom, hogy csatlakoztassak egy régi xboxot a tv-hez. Nem késlelteti, amit látok, amikor játszom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2021

    A munka, mint egy varázsige

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$9.59
    • US$32.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$80.49
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$23.09
    • US$18.99
    • US$11.61
    • US$17.24
    • US$54.04
    • US$22.99
    • US$36.95
    • US$169.99