Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (90)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(90)
    • 5 Csillag(80)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/10/2020

    tavsiye edilebilecek ürün... çift hdmi + vgi / 5 usb 3.0 giriş / kart okuyucular / ethernet giriş / wifi şarj / aux / type c giriş mevcut. ek olarak type-c giriş olmayan cihazım için ara bağlantı ile birlikte aldım. 10 günü bulmadı, aras kargo ile teslimat yapıldı.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Törött csomagolással szállított termék. A termék szenvedett egy ütést, és tönkrement. Nem tudom, hogy működik. Egyáltalán nem vagyok elégedett. Már alig parancsolok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Ürün Türkiye"ye 8 günde geldi. Ürün küçük, ihtiyacım olan tüm girişler mevcut. Sipariş vermeyi düşünenler, gönül rahatlığı ile verebilirler. Tavsiye ederim.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    Nem lépnek kapcsolatba velem 3 nap Keresem ott telefonszám Miután bementem az irodába, de nem találtam meg Aztán, ha megkapom a mobilszámom, és kapcsolatba lépek velük És onnan szerzem a tárgyat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Az egység funkciója a leírtaknak megfelelően van. Kicsit meleg az érintéshez. A csomag egy összetört sarokkal érkezett. A felnyitáskor az alumínium tok egyik sarkát leforgácsolták. Egyébként minden jól működik. Ezért veszek le egy csillagot...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Please I have received the product. But I would like to know how the wireless charging system works. I mean the steps involved.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    This thing rocks. Replaces my CalDigit hub which costed triple this price. It works perfectly with my MacBook Air 2020 (I5), has more things to plug-in and I can load my iPhone X w/o cable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Tökéletes termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    produto na funciona corretamente o carregamento wireless. arrependido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Tökéletes termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 577
    • Ft7 324
    • Ft10 377
    • Ft1 829
    • Ft1 523
    • Ft13 430
    • Ft30 527
    • Ft3 169
    • Ft2 818
    • Ft8 112