Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/02/2021

    Az USB C kábel a hátsó támogatás nem a képen. többi rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    L’idea è buonissima. Un sistema che ti permette di fissare il telefono (iPhone. 12) sul cruscotto magneticamente ed allo stesso tempo caricarlo. Non mi piace molto la pinzetta che si attacca alle alette della bocchetta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Tiszteletben tartom, hogy nem kaptam meg a megrendelt tárgyat, és azt írta, hogy kézbesítették. Kérem, küldjön visszaigazolást. ki vette el, vagy kinek szállították, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Elég jó az árához képest. Lassan tölt, de erről az Apple tehet. Jól néz ki. Az az egy zavaró, hogy valami led átvílágít az elején alul.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    Gives a strong hold to my iPhone 12 pro with magsafe cover. Cable not included. It's still something you attach to your air vent so don't expect it to be super esthetically looking. But happy with it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    objektum a leírtak szerint tökéletesen működik mind a mágneses tömítés az okostelefon (iPont 12 pro Max) és a töltés keresztül usb-c kábel. nagyon elégedett a cikkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Eddig nagyon le vagyok nyűgözve. A mágnes erős, és a telefonom még nem esett le.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    My son pushed confirmed delivery and I havnt received it yet! I'm sorry for this will my delivery still be here on the 2and of January

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2021

    A termék megfelel a webhely specifikációinak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    A mágnes erősnek tűnik. A légszellőztető lehet jobb is, de egyelőre kitart

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 911
    • Ft6 294
    • Ft9 337
    • Ft4 637
    • Ft7 288
    • Ft4 215
    • Ft8 921
    • Ft10 437
    • Ft3 010
    • Ft9 036
    • Ft4 215
    • Ft7 228
    • Ft21 991
    • Ft5 119
    • Ft5 215
    • Ft30 126
    • Ft9 036
    • Ft7 596