Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (81)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(81)
    • 5 Csillag(74)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/01/2021

    I received the product yesterday it came to me very quickly I tried it on my old Sony tuner stereo it works absolutely fine. Now I can hear music through the bluetooth from my smartphone to the tuner. Everything is ok. Thank you Banggood. GREETINGS FROM ATHENS GREECE

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    a termék egy kis várakozás után.A csomag összetört, és némiképp a termék sértetlen A termék megfelel a megjelenített leírásnak és képnek A termék most jó minőségű kimenettel működik a zenei rendszeremen. Elégedett vagyok ezzel a termékkel. Kérjük, javítsa a csomagolás minőségét, mivel egyesek nem lehetnek szerencsések

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    ótimo produto conforme descrito 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Jól fogadták, ahogy hirdették. Még nem ellenőriztem!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    gostei muito, chegou bem antes do esperado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    its ok, but far from good as bt connection seems to drop now and then. Supplied cables are from cheap plastic. If you want to use good rca cables you need to trim box so they can fit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    The gadget is tiny and useful. Just connected it to my KENWOOD amplifier using the supplied Chinch-to-RCA cable. All in all, took a few minutes. Switching between modes works without any problems. Thumbs up and sound on!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Kiváló felszerelés domotica, nagyon barátságos áron, de 100% funkcionális!!! Néhány hónap után nulla probléma és 100% elégedettség!!! Nagyszerűen működik a régi hangrendszerekhez, és ugyanazt az okosat teszi ki, mint az 5.0!! Javaslom!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 444
    • Ft13 614
    • Ft6 087
    • Ft4 422
    • Ft4 422
    • Ft3 401
    • Ft9 693
    • Ft4 422
    • Ft9 182
    • Ft3 742
    • Ft6 805
    • Ft3 061
    • Ft1 018
    • Ft6 186
    • Ft6 465
    • Ft4 330
    • Ft5 103
    • Ft25 188