Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(42)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/01/2020

    Кабель отличный, качественный, магнит сильный, перенос данных ещё не проверял, длина 1м, хотелось бы 2 м, пожелание: отдельная продажа plug разных видов как запаски к кабелю. Кабель за 7 евро дорого, красная цена 4 - 5 евро. Мой первый заказ на сайте.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2020

    About Order:79067326 Dear Sir/ Madam warm Greetings. in this order we are not getting 3 Connector 1 For Lighting 2 Micro. please find pictures of it

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2020

    Kapott termikus és kiváló minőségű, jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2020

    Ez a legjobb 180 fokos forgókábel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2019

    aprovado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2020

    Az ötlet jó, de van néhány hiba. Az egységes szabadságfok (csak oldalról oldalra mozog) azt jelenti, hogy a dugó túl könnyen elmozdítható, ha a kábelt a másik irányba mozgatják. A kábel merevsége is hozzájárul ehhez a problémához. A legnagyobb problémám az volt, hogy maga a dugó szétesett. Három volt, egy eltört az első másfél nap alatt. A következő pár hónapig tartott, mielőtt szétesett. A mágnes letört a telefon dugójáról. Aggódtam, hogy a dugó örökre beragadt a telefonba, de a mágnes része elég erős volt ahhoz, hogy kihúzzam. Átkapcsoltam egy másik kábelre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2020

    I have received the item on expected date, as expected. It does work. I have Samsung note 10 plus. I see slight difference in charging compared to phone's original charger. This one is a bit slow, but still fast. I am quite happy with the purchase. Might order one for the hubby as well. It is a bit difficult to take the c connector out when I have the case for the phone. The magnet is very strong, in a good way.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2020

    на первый взгляд удобный провод, но потом стало ясно что магнитится только в одном положении, если повернуть на 180 градусов то насадка примагнитится сверху, а не на торец как положено. и через 2 недели перестал работать

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    Product is very good. The only thing that i can say is in the descriptive pictures there is an IOS possibility but i could not add any extra part for IOS

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Beaner
    CA
    05/11/2019

    So far it works as expected, fast charge capability on a Galaxy 8, no issues with magnet yet other than the USB-C and connection point have polarity and repelling each other if not put in correctly. If anything changes I will change my review.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$12.38
    • US$12.69
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$12.64
    • US$7.99
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$13.79