Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (873)
  • Kép (88)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(873)
    • 5 Csillag(758)
    • 4 Csillag(71)
    • 3 Csillag(24)
    • 2 Csillag(12)
    • 1 Csillag(8)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/05/2021

    Király kamera. Kell, hogy a megfelelő alkalmazás telepítve, de jól működik. A kép elfogadható az árban. A fény a végén nagyon erős. Rugalmas kábele van, egyáltalán nem merev. Nem tartja meg az alakját, ha meghajlítod. Jó az árnak. Jön egy fém kampó, egy mágnes csatolás és egy tükör.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • Antena1
    MX
    23/06/2021

    una buena comida mora, muy práctico y fácil de usar, solamente que no se menciona en la descripción del producto que es necesario que el teléfono a usar cuente con la función OTG para que funcione, muy útil para observar detalles en lugares difíciles y/o recuperar pequeñas piezas, altamente recomendable!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Picture is clear when you get used to focusing, The LED's actually get pretty bright! Its only 720p max resolution but i think does the job well enough, i mean its 10$ and it hold its value good enough, but beware its only android and pc/mac compatible., not iphone. Picture is inside kitchen sink.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    shipping was pretty quick today. I received my endoscope camera within about 3 weeks. The image is not the greatest, but it serves its purpose. I can tell you that it is indeed water resistant, and the attachments are nice. I'm still on the fence as far as the three in one USB adapter goes, but it has proven itself handy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Очень доволен! Товар отличного качества, хорошо упакован, пришёл вовремя, универсальный переходник usb, usb-tipe-c, micro usb. Все соответствует описанию. Спасибо продавцу!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Universal plugs, good picture. With pc works good Nice camera!works well with variable brightness LED lights! I'm very satisfied!Fast shipping, good product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Az endoszkóp elkapta. A csomag két hét múlva érkezett. Minden egy darabban jött. Szép csomagolás, minden jól működik. Köszönöm, ügynök!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Universal plugs, good picture. With pc works good Nice camera!works well with variable brightness LED lights! I'm very satisfied!Fast shipping, good product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Ótimo produto, bem acabado. É necessário adquirir um cabo OTG para que funcione no celular, baixando o Inskam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    kiváló, Már próbáltam, és úgy néz ki, nagyon jó, nagyon jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 690
    • Ft7 868
    • Ft3 842
    • Ft11 534
    • Ft6 227
    • Ft35 663
    • Ft8 038
    • Ft28 670
    • Ft19 227
    • Ft19 070
    • Ft5 240
    • Ft9 788
    • Ft3 494
    • Ft2 858
    • Ft2 443
    • Ft7 626
    • Ft6 291
    • Ft4 214