Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (103)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(103)
    • 5 Csillag(84)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/12/2017

    Tardo casi un mes y medio en llegar precio bueno la calidad no está mal es todo de plástico rígido. Veremos lo resistente que es si es resistente compraré alguno más.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2017

    This case is better in person than I thought it would be based on the picutres on the website. I was basically just hoping it was good when I made the purchase but when I received it and started to use it, it's definitely much better in really life!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2018

    Good price Fast delivery . i like it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2018

    Capa impecável o único problema foi mesmo a demora acredito que a culpa tenha sido dos correios mas tirando isso produto 5 * irei comprar mais produtos ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2017

    Hello I made order for Samsung galaxy s6 case since November 23rd but till now I have not gotten the case. I can’t even track it. Attached to this is the email alert I got after payment.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2020

    Jó anyag jó csomagolás rossz színek (Vörös és fekete, és jött minden piros) Jó minőségű ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2018

    есть небольшие заусенцы от литься, пришлось почистить

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2018

    Me gusto... un buen producto...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2018

    It fits my Galaxy S6 perfectly. All buttons work fine, the fit & finish is good. I would recommend this product. Please note it is a vey slim case.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2018

    He hecho dos veces el mismo pedido....para el samsung galaxy s6 Edge y cada vez me mandan para el galaxy s6 normal.....no me sirve. Como debo hacerlo para que me manden el modelo correcto?????

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 043
    • Ft4 316
    • Ft5 232
    • Ft4 184
    • Ft5 054
    • Ft3 881
    • Ft4 932
    • Ft4 609
    • Ft4 072
    • Ft5 173
    • Ft12 562
    • Ft4 256
    • Ft3 610
    • Ft3 805
    • Ft5 707
    • Ft4 184
    • Ft10 877
    • Ft3 043