Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (81)
  • Kép (25)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(81)
    • 5 Csillag(73)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/07/2021

    A termék nem olyan, mint egy üres doboz belül. Nincs hely, ahol fel lehet tölteni a telefonokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    Nagyon csalódott a termék. Üres doboz alkatrészekkel, amikben gligli van. ha az ügyet nagyon nehéz megnyitni, akkor üres. Nincs konkrét hely az elemeknek, nincs csavar az elektronikus modul rögzítéséhez, nincs utasítás, nincs csatlakozó, hogy tudja, hogyan kell csatlakoztatni az elemeket. Röviden, elveszett pénz!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Jó napot, kaptam egy hiányos cikket, mert vettem egy 30000 erősítős áramforrást, és csak egy csomagot kaptam üres dobozzal. Ahogy a fénykép is mutatja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Szállítás rekord idő, de nem jött helyes, hiányos, az akkumulátor hiányzik, sajnos nem jött pavilon áru

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    I'm so disappointed with what I got... I ordered for power bank butt what I received was just a case...... just tell me what to do .... and how to return it back to the company

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    comprei achando que era um carregador completo porém era só uma case, produto veio com as peças soltas como não tenho as baterias não irei conseguir testar pra ver se funciona não recomendo irei querer reembolso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    não comprem, é golpe

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    Megkaptam a terméket szétszerelve, és semmi értelme visszakérni a pénzem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    Időben érkeztem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    ezt nem lehet használni semmire nem jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 264
    • Ft3 842
    • Ft7 566
    • Ft4 871
    • Ft7 263
    • Ft6 639
    • Ft8 474
    • Ft4 892
    • Ft3 130
    • Ft2 722
    • Ft3 842
    • Ft4 892
    • Ft5 940
    • Ft4 892
    • Ft4 647
    • Ft4 541
    • Ft4 892
    • Ft18 162