Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (148)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(148)
    • 5 Csillag(130)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/04/2021

    Habe gerade das Gerät bekommen Ich bin glücklich, weil ich jetzt 10 MB mehr Download-Geschwindigkeit als zuvor habe (vorher 18-23MB jetzt bis zu 33 MB am höchsten). habe nicht die schnellste Internet Verbindung hier daher nur als Referenz sehr einfach zu installieren Einstecken in den USB Port Laufwerk Installieren Sie den Treiber Verbinden Sie sich mit Ihrem WiFi und fertig Innerhalb einer Minute können Sie das Internet weiter nutzen Der Preis war auch ok 7,46€ incl Versand Lieferzeit ab CZ Warehouse nur 4 Tage Super schnell Just got the device im Happy coz now i got 10MB more Download Speed than before ( 33MB highest) very easy to Install Plug in Push the device Drive Install the Driver Connect to your WiFi and eine within a Minute you can continue do use the Internet Delivery time from CZ Warehouse 4days only Awesome fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Very good product. Works excellently and without problems or errors. I tested it with a download of 30 giga. Connections was very fast and stable. Highly recommended, I am very happy with it. Buy more of it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • chjVIP3
    DE
    05/11/2020

    Tökéletesen működik a Win10 gépemen. A vezető nélküli nem 100% oké, mivel van egy vezető egy partíció a boton. A telepítés után a partíció már nem látható - így rendben van nekem!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    great work. my desktop gained wifi capability. thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Jó sorrendben fogadták. Jól néz ki csomagolva anti statikus műanyag. Még le kell tesztelnünk őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    Kiváló csomagolással érkezett Majd megírom a jegyzeteimet, miután használtam őket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    USB-k 2,4,8, nem 5,8 A termék új és eredeti. Szuper olcsó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    szép termék! kompatibilis az én 10 éves Laptop...a termék szállították, mint a várható dátum.köszönöm eladó és Bungod..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Nagyon olcsó, mégis hatékony hálózati adapter. Nagyon jól alkalmas hozzá vezeték nélküli képesség egy asztali számítógép, különösen, ha a útválasztó a közelben van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft6 639
    • Ft10 835
    • Ft2 794
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft7 338
    • Ft3 142
    • Ft3 024
    • Ft4 193
    • Ft7 338
    • Ft4 193
    • Ft18 180
    • Ft7 338
    • Ft12 107
    • Ft6 639
    • Ft5 219
    • Ft2 443