Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (658)
  • Kép (72)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(658)
    • 5 Csillag(631)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2021

    cabo chegou rápido! e em perfeitas condições, funcionando perfeitamente. recomendo o vendedor produto como descrito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    Termék pontosan a megadott és jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Jó minőségű termék, gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2019

    I measured a good value for the cable's resistance and I did a charging protocol analyse. The cable supports many protocols such as Apple 2.4A/5V, Samsung 2A/5V AFC 9V 12V, Qualcomm QC2.0/3.0 5V 9V 12V. I also did several tests in QC2.0/3.0 charging so check my video review if you want to find out more. Overall this cable is pretty good for the price which Banggood sells it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2019

    По поводу зарядки. Качество как всегда на высоте. С легкостью держит заявленные характеристики. У BW-S2 не понравился только глянцевый корпус - он очень хорошо собирает отпечатки пальце. По мне так лучше корпус у BW-S9. Что касается подарочного кабеля Bakeey 3A длиной 28см. Средненький по характеристикам кабель. Сопротивление = 0.115 Ом

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2019

    Value for money product. just go for it if you're looking for an USB table for transer data as well as charging. high quality build material. I hope it will work for at least 2 to 3 years. delivery of Banggood is also fast. received my product within 10 days. thanks banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2019

    дошло чуть больше чем за 2 недели. запаха пластика нету. упаковано было хорошо. дошло все целое. по акции в комплекте ишел кабель для зарядки. Пока доволен

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2019

    elég jól összerakottnak tűnik. talán az lesz a hibája, hogy túl merev maga a kábel. kocsiban használom a kis rések miatt azért néha feszül. Remélem emiatt nem fog megtörni. a gyorstoltos fejjel jól működik, gyorsan telepumpalja a telefont. a két oldalon látható kék fejek borításának fémes hátasa van, lehet hogy az... korrekt így elsőre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Megérintik a jó minőségű erős, és adok nekik egy jó pontszámot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2019

    отличная зарядка от очень хорошего и надежного производителя!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 025
    • Ft5 896
    • Ft20 439
    • Ft41 623
    • Ft3 782
    • Ft4 159
    • Ft3 782
    • Ft1 963
    • Ft3 782
    • Ft3 766
    • Ft2 488
    • Ft3 274
    • Ft3 602
    • Ft2 291
    • Ft2 947
    • Ft5 896
    • Ft3 930
    • Ft3 766