Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (50)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(50)
    • 5 Csillag(45)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/09/2020

    Ürünü daha denemedim otg olarak çalışıyor ancak hdmı ve vga girişlerini denemedim deneyip bilgi verecem. Kargodan dolayı kutuda tahribat vardı.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2020

    Boa qualidade! funcionou mesmo onde meu Dex original Nao funcionou. Funcionou perfeitamente tanto via HDMI quanto VGA. Com ele o carregamento é identificado como "via cabo" e fica bastante lento.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Végre megjött... Már régóta várok erre, de semmi baj. Most már értem. az adapter jó beépített minőséggel rendelkezik, de nem látom, hogy Bakeey-t említik a dobozban... még nem teszteltem, de később átnézem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    I got it for my new laptop to attach an additional display (and a USB HUB). For the display to work, the USB-C socket must support video output! Also, the VGA and HDMI outputs of this device are not separate, but clones. Works just fine for me. If there is a LAN socket too, that would be uber-perfect...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    kiváló

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Good product, good materials, i used it with my samsung note 10 plus, works perfect!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Egy kicsit megsérült a doboz, de biztonságban megérkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    Product has a very good quality of materials. Price using coupons is very good. Totally a VFM purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2020

    A vga és a hdmi port nem működik, talán azért, mert a csomagolás megverte.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Very Quick. Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4,316
    • Ft1,848
    • Ft7,401
    • Ft3,051
    • Ft2,157
    • Ft15,423
    • Ft2,712
    • Ft2,712
    • Ft4,069
    • Ft4,409