Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (292)
  • Kép (44)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(292)
    • 5 Csillag(262)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/02/2021

    I used it on my laptop, the Ethernet port works fine (up to 100Mbit link), you can't use both SD/microSD card slot simultaneously not a problem though. The USB ports work fine. The HDMI I couldn't make it work, but it could be my computer, I have to look it in more depth. It matches my laptop color, with metal casing. The cable looks a little fragile, but overall it's ok. 4 stars because the HDMI isn't working properly at this time. Fast delivery time (~a bit less than 2 weeks).

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    Nem valami nagy dokkolás, de működik. A jelenléte jó, köszönhetően a fém ház és a védő az USB C csatlakozó, amely megakadályozza, hogy elromlik a szállítások. A legjobb, a csapágy: megérkezett a fele a várt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    The shipping was extremely fast. Only 2 days from CZ. The product is good works well with HP notebook and Oneplus 8T. The LAN is only 100Mbit connection.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Hoy recibí el paquete en tiempo y forma, probé el dispositivo y funciona correctamente, muchas gracias y excelente servicio, recomiendo ampliamente las compras en esta aplicación.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    A kártyaolvasás arról szól, hogy milyen sebességgel várnánk egy modern adaptertől, valójában elég jó. Az Ethernet kapcsolat stabil, sebességcsökkentés vagy zavarás nélkül. Usb 3.1 portok működik, de egy kicsit közel az én használat, másoknak nem kell probléma ezzel, bár (hacsak nem ugyanazt az USB rögzítő kártyát használja, mint a képeken). HDMI kijelző kimenet nagy és könnyen csatlakoztatható, nem lag, amit láttam. Én még nem tesztelt usb-c átmenő chering még, mivel a laptop tölt egy szabadalmaztatott csatlakozó. Megerősíthetem, hogy ez a csúcson van a villám 3 szabványokkal. Nagy ár, nagy ár, nagy haszon. 10/10 ajánlaná

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Egy Multiport Dockot kerestem, ahol szinte bármit össze tudok kötni, és ennek biztosan van töltési lehetősége. Nagyon jó minőségű fém és az egyes portok tökéletesen működnek. Nagyon jó All in One megoldás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Közvetlenül a laptopról azonosították, és úgy látta, mint egy másolat és egy ethernet kapcsolat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    I received my product it is good and this is what I required. thanks for the good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    good product. working good with galaxy note 10 no problem at all. about 10 working days delivered in greece. good time considering the christmas holidays

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Purchase made on 11-11-2020 and delivered on 25-11-2020 very fast delivery. Well packaged and arrived in perfect condition.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 480
    • Ft4 622
    • Ft1 847
    • Ft19 940
    • Ft23 855
    • Ft3 200
    • Ft17 263
    • Ft1 539
    • Ft14 797
    • Ft10 680