Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (112)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(112)
    • 5 Csillag(102)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/06/2021

    termék tartósságát nem értékelik, de összességében jó termék, gyors töltés, jó megjelenésű, jó gyártású, teljes töltőkábelek és csere műanyagok. szállítás nagyon gyorsan, két héttel korábban a vártnál, a megrendelés nyomon követhető online nagyon részletesen.thk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Odlicne slusalice jasan i kvalitetan zvuk. Dobra kvalitet izrade i dugo trajanje baterije kao i dobar displej za tacno pokazivanje baterije. Sve preporuke za kupovinu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2021

    Nagyon jó. Nagyon gyors szállítás szép csomag...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Nice sounds

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2019

    1. The product arrived in a cheap without protection mail package. Not very wise... 2. The product package was crappy... It was like the product had been reused. 3. The good part is that the product functions as intended.... It very easily got connected with my phone. I tried listening to music, a phone call and it functioned OK. I think the connection to my phone was really fast compared to older Bluetooth headset I had. 4. I tried to charge the exterior case and it looks that it is charging well... I have to try it better to see how accurate is the charging level. 5. The Bluetooth set gets removed easily from the case and reconnect as easy. *** One important thing... Banggood in the product page claims it is made by Bakeey... I could not find such a thing on it's package. It looks like noname FINALLY ...I will try to make video reviews on YOUTUBE from now on :) CRITICS MAKE US BETTER ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2020

    Tovább tartott, mint vártam, a doboz érkezett megverve és fizetett szállítási biztosítás. Minden fejhallgatóban zümmögés hallható, valahányszor a hang elkezdődik és véget ér.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2020

    Good value for price. Medium quality material and sound. https://youtu.be/LYNr4UuKUC8

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2020

    well after a couple weeks the performance has dropped. the right ear piece will work approximately 5-10 mins before battery dies. the left ear piece 30-45 mins. clearly a lot less than advertised. otherwise they fit well and no one has complained they couldn’t hear me on their her end of phone call. music is clear. I’d give it two thumbs up IF the batteries worked however that is NOT the case./

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2020

    this is wonderfull earnfhone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2020

    Már majdnem felnyitotta a csomagját!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 460
    • Ft7 798
    • Ft14 242
    • Ft6 049
    • Ft24 213
    • Ft6 407
    • Ft9 863
    • Ft7 119
    • Ft4 270
    • Ft8 186
    • Ft5 695
    • Ft6 734
    • Ft11 035
    • Ft21 580
    • Ft32 760
    • Ft15 925
    • Ft7 832
    • Ft27 746