Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (385)
  • Kép (61)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(385)
    • 5 Csillag(327)
    • 4 Csillag(50)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/09/2020

    Az állvány jól néz ki! Amikor kinyitottam a szárakat, hogy növeljem a méretet, a lábak belső részei egy kicsit vékonyak, de szilárdak, nem bamping, és amit jelent, használja a mobil és mini projektor, úgy néz ki, nagyszerű! A maximális magasság nagyon jó, 170 cm, sejttámogatással. 27 napja érkezett Brazíliába. Elégedett vagyok! Ajánlanám!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Velmi spokojen! Zboží doručeno velmi rychle! Doporučují prodejce! Hodnotím 5*****!!! S pozdravem, Siegfried

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • MGSena
    BR
    25/04/2017

    Não fiquei decepcionado, pelo custo a qualidade é compatível, não tem uma excelente qualidade, porém, atende ao que se propõe, o material é bem frágil, fiquei decepcionado porque veio somente embalado num saco plástico, não teve nenhuma proteção, o que proporcionou dois amassados em um dos pés(veja foto), tenho outras compras a receber, espero que venham melhor embalados. Também fiquei satisfeito com o tempo de entrega, do dia em que comprei até receber aqui no Brasil foram exatos 30 dias. Obrigado, até a próxima, saudações do Brasil. ------------------------------------------------------------------------- I was not disappointed, for the cost the quality is compatible, it does not have an excellent quality, however, it meets what is proposed, the material is very fragile, I was disappointed because it came only packed in a plastic bag, it had no protection, which provided two Kneaded in one of the feet(see photo), I have other purchases to receive, I hope they come better packed. I was also satisfied with the delivery time, from the day I bought until received here in Brazil were exact 30 days. Thank you, until the next, greetings from Brazil.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2018

    "Профессиональный" это громко сказано... Но чтобы было под рукой, или в поход - не жалко, за 10$ самое оно. Лёгкий, в сложенном виде компактный, не дорогой - это плюсы. Минус один - он хлипкий...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2019

    Not at all good for Digital cameras and projector its been stumbling while little push apart from that the mounting is very frustrating as rotating knobs are very close to each other apart from that once its fixed it will serve its purpose very well good for light objects

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2019

    Objednaný stativ došel velmi brzy a nepoškozený. Přestože je subtilní, pro použití "chytrého" telefonu zcela vyhoví. Jako klad hodnotím jeho malou váhu i přiměřenou velikost při jeho složení. Za uvedenou částku jsem s ním spokojen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2018

    Много удобна стойка за фотоапарат. Може да се използва и за други уреди, като проектор и телефон. Стабилна е. За тази сума е идеална.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2019

    Not bad for the price, comes with many adjustable options. Works great with digital camera or smartphone (with phone holder equipped). The only problem is with the plastic parts used for adjusting the tripod which seem to be a bit weak so you have to use them very gently if you want the tripod to last long. The whole thing is a bit light as well, I do not recommend it for outdoor use because even a moderate wind can move it away. However, for indoor use it's enough for me and makes great job for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2020

    Jó, de óvatosan kell bánni vele, mert törékeny!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2020

    быстрая доставка до санкт-петербурга 4 дня. любительский начального уровня трипод штатив. качества для этого уровня хорошее

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 285
    • Ft5 990
    • Ft5 285
    • Ft5 639
    • Ft4 580
    • Ft5 639
    • Ft17 274
    • Ft17 955
    • Ft5 285
    • Ft5 263
    • Ft3 062
    • Ft8 973
    • Ft4 580
    • Ft3 874
    • Ft6 103
    • Ft9 156
    • Ft9 870
    • Ft13 214