Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(45)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/07/2018

    la visón de la ventana es poco visible ya que no uso todo el brillo.. pero esta muy padre y la pantalla de vision le tapa como 1/16 de lado izquierdo ya que de ahi se sujeta

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2018

    lige komme i dage skal brug til føzdag gaven

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2018

    Excelente producto, Muy parecido al orginal. Solo el detalle d k si lo kieres comprar desde el celular, no se puede escoger el tipo d envio predeterminado lo cual si se puede hacer en una Pc.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2018

    WE PUT THIS PRODUCT TO MY TELEPHONE BUT SCREEN DOESNT WORK LIKE EXPLAINED, WE COULD NOT SEE THE SCENE AT FRONT COVER. DO YOU HAVE ANY APK FILE FOR THIS ISSUE ? OR DO WE NEED TO DO SOME ADJUSTMENT ON OUR PHONE ? THANKS FOR YOUR HELP

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2018

    good item as described but limited to the display of calls and messages on its screen. whereas in original item display shows on screen, on/off, calls and other details. Rest item is good nice finishing and also the color is awesome. I recommend to buy as it is best to its price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2018

    İlan edilen ürün aynıdır. Çok hoş. Pürüzsüz alışveriş. Hızlı sevkiyat. The advertised product is the same. Very nice. Smooth shopping. Fast shipping.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2018

    Schnelle Lieferung , gerne wieder , gute Ware

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    Profi termék. Tökéletesen illeszkedik a telefonra, biztonságot nyújt a sérülésekkel szemben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2018

    The quality seems to be just as good as original Samsung covers, but these costs much less. :) Protects your phone, and makes it look very nice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2018

    Super pour le prix

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 721
    • Ft4 026
    • Ft3 884
    • Ft3 252
    • Ft3 632
    • Ft2 827
    • Ft5 126
    • Ft3 670
    • Ft3 500
    • Ft2 538
    • Ft4 104
    • Ft4 551
    • Ft2 903
    • Ft3 265
    • Ft4 183
    • Ft5 991
    • Ft10 061
    • Ft2 532