Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/09/2019

    adaptador bonito e de boa qualidade ideal pra acompanhar você no seu dia a dia, tem um preço muito acessível eu recomendo podem adquirir pois é um bom adaptador Micro USB pra USB C...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2020

    Minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2019

    but time will tell how durable it is actually

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    works great as a reduction between micro usb charger and phone with isb-c connector. Not yet tested to transfer data

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    szép im boldog ez a tétel jó minőségű, de hosszú ideig szállít nem ezen a napon.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Just the Adapter I Needed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2018

    Sehr wertig, tolle Haptik, das Befestigungskettchen hab ich abmontiert und gegen was wertigeres getauscht. Einen Adapter hab ich fest an ein Micro USB Kabel montiert, den zweiten hab ich am Schlüsselbund hängen... Mal sehen, wie lang der Adapter am Schlüsselbund hällt...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2019

    A good Braided Cable 1 Meter Lenght Ideal for my purpose, also the Bakeey Type C Male to Micro USB Female OTG Adapter Converter is Great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    Excelentes produtos resultam perfeitamente para o pretendido e a entrega foi dentro do prazo estipulado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2019

    Obrigado Banggood.com, tudo certo, entrega perfeita e rápida e produto de alta qualidade conforme descrito no anúncio, parabéns!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1,231
    • Ft4,748
    • Ft3,051
    • Ft1,540
    • Ft3,051
    • Ft3,051
    • Ft3,391
    • Ft4,069
    • Ft5,766
    • Ft2,157
    • Ft4,316
    • Ft1,848
    • Ft7,401
    • Ft2,712
    • Ft4,069
    • Ft6,784
    • Ft15,423
    • Ft2,712