Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (68)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(68)
    • 5 Csillag(65)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/05/2021

    Buenardo tökéletesen működik és nagyon ellenálló Ez fém. Megőrültem. Kicsi és könnyen szállítható Javaslom, hogy ú

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    21 napba telt, hogy elérjék Piura-t, peruit. Jól csomagolt, sértetlen, funkcionális és ajánlott az ára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Works well with my poco x3! I can now watch my videos that I have in an USB stick at my phone! It's a great little gadget to have for your type c phone! Thank you seller for the fast shipping! I appreciate it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Spot on product, has a metal outer shell and feels good quality, I will be using this for my skoda kamiq as the car usb connections are usb-c

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Produkt dobrze wykonany , działa w MacBook Air jako adapter z transmiterem do myszki. Działa z POCO M3 . Polecam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    arrivato in una settimana,testato e funzionante very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    ok!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Works perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Tesztelj, jó nekem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    güzel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 169
    • Ft7 324
    • Ft10 927
    • Ft3 169
    • Ft10 377
    • Ft3 169
    • Ft4 577
    • Ft4 229
    • Ft3 523
    • Ft23 622
    • Ft31 444
    • Ft17 094
    • Ft35 138
    • Ft13 430
    • Ft14 652
    • Ft36 527
    • Ft3 169
    • Ft2 464