Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (175)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(175)
    • 5 Csillag(151)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2021

    Ok good quality. ABS material is normal material 🙂 i take my 4kg notebook to case and case works. Not see any changes. For me i not prefer expensive not branded aluminium cases 😉. And this stand have Brand ☺️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    a koncepció nagyon olcsó, minden része műanyagból készült. de stabil egy kis laptophoz. Egy nagy laptop (17 inch) Én nem értek egyet a vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    A szállítmány rendben megérkezett, körülbelül két hétig tartott. A termék egyszerű és megfelelően működik, hasznos, hogy emelje a laptop, és segítsen a szükséges hőelvezetés, különösen ebben a nyáron.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    Nagyon jó termék. Folyékony szabályozás. Kiváló minőség. Nagyon jó stabilitás. Ez egy kis méret. Ezt a terméket egy banjó meccsen nyertem. Nagyon elégedett vagyok, és ajánlom, hogy bárki keres egy laptop állvány.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    This product is a simply designed stand that fits any laptop. It holds the laptop in a much more natural and comfortable position for typing. I take it with me when I leave the office as it takes up very little room in my briefcase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    csomag és termék minden 100%. Volt egy kis késés a szállításban, de nem volt túl rossz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Light system with small bag to take in better position laptop and ipad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Pontos szállítás, és köszönöm szépen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Remek állvány!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Az állvány műanyag, könnyű. A laptop tartja a szándékát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$16.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$19.62
    • US$14.99
    • US$155.99