Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(58)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/06/2021

    Me ha sorprendido el reloj, por ahora, repito, por ahora, funciona bien. Lo enlacé a mi Umidigi Bison GT y marca bien las notificaciones. Batería por ahora bien. Lo único es que no está el idioma español. La aplicación para el teléfono es bastante regular, deben mejorar en ese sentido. Le falta más diseños de esfera para el reloj. Espero dos semanas más de uso a ver que pasa.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Szállítás viszonylag gyors és nyomon követés úgy tűnik, pontos. Az óra megfelel az árnak. A vérnyomásmérés nem pontos. Ezt az egyedi óramodellt az EKG-hoz vettem, de nem vagyok biztos a pontosságában. Az értesítési funkció alapvető, de működik. Az alkalmazás „H Band" erre az órára is rendben van. Ajánljuk ezt az órát azoknak, akik nem szeretik a modulokat státusz szimbólumként.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Szép óra. Szép munka. Az EKG, a vér oxigén, a vérnyomás, a pulzusérzékelő jó. Akksi jó. A kapcsolat stabil. Az alkalmazás jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Megrendelt, mint az oldalon szép okosóra jó kemping sajnos az utasítások nem portugál. Nem találtam az alkalmazást

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Very fast shipping, exactly as seen in description. Works petfect. Tks a lot!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    a good smartwatch matching the deskription works fine. let's hope it lasts longer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    exatamente como esperado. rápido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    Vajon mit mért? Élő szövet!? Ez is kamu!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Gyorsan érkezett, egyetlen érintőképernyős, még tesztelem, funkciója van a szívultrahangnak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    The watch is really amazing. Super happy to find a product like this on banggood site. I have tested the product and i am impressed with the accuracy. The watch has some of the latest components. The display is very clear. The delivery was so fast, I got the product door to door within one day. My recommendation is to call the courier company in advance, the delivery is faster. Someone saw the watch and purchased it from me when they saw it, i am going to purchase one more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 209
    • Ft14 251
    • Ft14 217
    • Ft15 782
    • Ft6 311
    • Ft16 780
    • Ft19 028
    • Ft35 066
    • Ft18 558
    • Ft20 461
    • Ft18 611
    • Ft11 877
    • Ft17 314
    • Ft9 468
    • Ft25 399
    • Ft12 310
    • Ft12 625
    • Ft4 006