Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (16)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(16)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/03/2019

    es de buena calidad y si era lo que esperaba

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    Szép. Nagyon fényesen világít, különböző színekkel és színmintákkal. Csak tudni akarom, meddig áll majd a középnyugati időjárásban és a mosógépben, ha koszos lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2018

    Size Chart US CN/EUR UK BR AU Feet Length MM Inches 6.5 39 5.5 36 5.5 243 9.6 7.5 40 6.5 37 6.5 248 9.8 8 41 7 38 7 253 10.0 8.5 42 7.5 39 7.5 258 10.2 9 43 8 40 8 263 10.4 10 44 9 41 9 268 10.6 10.5 45 9.5 42 9.5 273 10.8 11 46 10 43 10 278 11.0 11.5 47 10.5 44 10.5 283 11.4 12 48 11 45 11 288 11.6 MY my normal shoe size is 43eu 290mm. I ordered shoes according to given company size data instead of 290mm I got 310mm shoes. Please update the tables with the sizes of shoes and replace the

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2018

    mit den Größenangaben. Mein Sohn ist begeistert. Lediglich die Gummischnürung haben wir mit ordentlichen Schnürsenkeln ersetzt, so das die Schuhe straffer halten. Ist einfach genial, das integrierte Akkus verarbeit wurden. So hängen mittlerweile an den USB-Ladestationen neben Handys, Tablets, E-Zigaretten eben jetzt auch Schuhe. ;-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2019

    These shoes really are what they look like in the picture. I expected them to be bad quality but they aren't bad at all. They are comfortable and do not have to have the lights on at all times which is something I was worried about. 10/10 would recommend

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2018

    Chegou rápido no Brasil, mas.... é Brasil e os correios estatais demoraram para entregar. O tênis é legal sim. Chegou sem bateria mas é só deixar carregando que ele funciona normalmente, a praticidade de ligar e trocar a iluminação dele é incrível. Além dele ser confortável =)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2018

    I bought these for my son I was very impressed with the fast delivery and the quality of the product. they light up great especially in low light and have more colours and strobe effects than I realised when purchasing. my son loves them. I would recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2019

    This was a christmas present for my son and he loves them. Cool lights and they are comfortable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2018

    Love these shoes they are comfortable and the colours are amazing! I highly recommend also the arrived early.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    Machen nen ganz ordentlichen Eindruck

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 514
    • Ft17 840
    • Ft13 402
    • Ft19 446
    • Ft20 560
    • Ft21 701
    • Ft14 085
    • Ft14 846
    • Ft23 603
    • Ft15 829
    • Ft15 608
    • Ft25 891
    • Ft23 603
    • Ft14 570
    • Ft16 360
    • Ft18 655
    • Ft4 639
    • Ft16 096