Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (15)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(15)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/02/2019

    Very good radio for a nice price. 2W Power, 16 channels programmable from 409-470 MHz, Voice prompst.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2020

    Jó walkie-talkie, a baba nagyon boldog, a tartomány nem tesztelt várva, hogy az időjárás megverje a természetet. Oroszul nincs ellenőrzés, de minden intuitív.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2020

    Great little radio! I should have ordered at least two when I had the chance! I reprogrammed them with the Chirp software but you have to tell Chirp the radio is a Baofeng BF-R5 which is the same chipset. I tried to buy more and they ran out!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2020

    Works OK for the price. These radios came programmed with Chinese language voice prompts. The included user manual doesn't indicate how to change this setting. Useless if you can't understand Chinese. Scoured the internet and Baofeng's own website and absolutely no instructions on how to change the language settings to English.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    大変満足しています

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2020

    ordered 3 of these radio,s and the language is in Chinese. we speak only English and do not know what Chanel we are on

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2020

    Alles rendben...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2020

    Gyorsan érkezett, nincs benne kéz! Amerikai dugóval. Szüksége van programozási kábelt változtatni a nyelvet EN, mert van beállítva, hogy kínai vagy program különböző csatornák. Ez 2 watt, nem 5. És ez nem Baofeng!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    alles bestens, nur zwei verschiedene Versionen geliefert, baugleich, funktionsgleich

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$33.48
    • US$32.33
    • US$49.65
    • US$42.99
    • US$75.06
    • US$31.17
    • US$88.99
    • US$54.27
    • US$86.61
    • US$59.99
    • US$35.79
    • US$35.79
    • US$46.19
    • US$56.81
    • US$30.98
    • US$36.99
    • US$70.67