Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (259)
  • Kép (43)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(259)
    • 5 Csillag(244)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/12/2020

    Termék érkezett a határidőt, ez tartott 16 nap, hogy megérkezzen a Săo José do Rio SP. termékek kiváló minőségű 👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    tétel a meghirdetettnek megfelelően. a vártnál gyorsabb szállítás. Rendelés a kínai hajózás Luxemburgból

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    sebesség és minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Dispositivo esencial en conexiones para diferentes aparatos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2018

    This one is a nice adapter with good quality build. The transfer speed is quite fast. You can attach any HDD to this adapter or any USB pen drive. It will work flawlessly. Go for it. Nice product. I bought it for my HUAWEI NOTEBOOK X, which has only type C ports, so you always need a sleek adapter which you can put in the pocket easily.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2020

    Nagyon kis adapter USB-C-vel. Ideális Mac, iPad 2018 után és telefon USB-C aljzattal. A Macbook, ez egy jobb lehetőség, mint egy USB-C hub USB port, amely még azt is kockáztatja, hogy megtöri az USB-C port egy Macbook a stressz miatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2020

    Az elem jól működik, de a női oldalon „kapszula" rövid, így egy része az usb férfi ki belőle. Ellenőrizze a képeket, hogy jobban megértse, mit gondolok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2020

    Nagyon jól működik az adatok mobiltelefonra, táblagépre stb. Semmi olcsó műanyag.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2018

    Product as described, good looking and good quality. VFM and very portable. I ordered to two: one for my external hard disk, one to always carry with my laptop.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2018

    Gostei bastante desse acessório pela qualidade e funcionalidade que tem, além de ser bem bonito! Super recomendo para quem precisa!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 184
    • Ft5 328
    • Ft3 043
    • Ft3 805
    • Ft3 805
    • Ft4 946
    • Ft1 645
    • Ft3 805
    • Ft21 757
    • Ft9 228
    • Ft15 822
    • Ft11 866
    • Ft24 368
    • Ft5 272
    • Ft41 885
    • Ft25 509
    • Ft16 152
    • Ft9 558