Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (24)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(24)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/07/2019

    Praktikus közdarab a régi fej és az új markolat közé. Így nem kell venni új mosófejeket ha a régi még nem ment tönkre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Great as adapter between my Nilfisk/Alto high pressure drain clearing hose and Kärcher K4 Premium. I used some electrical tape on the hose fitting to get rid of the play I had between the hose (thinner) and the adapter. Works just fine.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Ez egy helyes sorrend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    μια χαρά εξαρτημα

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    a leírtak szerint

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    Deze keer ruim binnen levertijd geleverd, nadat hij bij een eerdere bestelling zoek was geraakt. Verpakking was erg slordig: dun plastic zakje met daarin een opgefrommelde "vrachtbrief". Daarom een puntje minder. Voor de rest een prima produkt. goed afgewerkt en een prima pasvorm. Ben er tevreden mee!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2019

    Converter works fine. Now I can use equipment from Parkside and other brands with my Kärcher pressure washer. Very fast shipping. Everything o.k. Thanks a lot. Will buy again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2019

    I can now use my accessories from my old Draper pressure washer with my new Karcher K5. This fits perfectly and doesn't leak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    Nagyon elégedett a minőséggel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 646
    • Ft8 048
    • Ft5 485
    • Ft4 388
    • Ft1 850
    • Ft3 289
    • Ft4 021
    • Ft4 753
    • Ft4 369
    • Ft5 120
    • Ft7 284
    • Ft6 334
    • Ft4 632
    • Ft2 925
    • Ft6 968
    • Ft7 681
    • Ft3 656
    • Ft3 656