Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/04/2020

    Meglepően jó cucc. A feleségem boldog. Jól masszíroz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2018

    Heb dit artikel al meer gehad en vind het super. Bij het alle dagen gebruiken zie je resultaat. Minder fijne lijntjes en je teint word er frisser van. Een echte aanrader.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2019

    Package came in earlier than I expected. Quality looks good so far. It’s working nicely so I’m curious about the effects.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    Jó termék. Jó munkát végez

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    very very good!!!!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    It's work great, and look nice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2018

    I love this mainly for the sinus areas as I have been suffering from sinusitis of late with headaches this really helps loosen it up and smooth away the head aches.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2018

    Bem embalado, a vibração é muito boa e a qualidade do material nem se fala. Estão de parabéns. Só demorou um pouco para chegar, devido aos correios do Brasil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2016

    Really fantastic face massager. Have used it with various creams, and does not seem to alter the metal casing. Good quality product. I bought a second one, also.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 837
    • Ft8 445
    • Ft12 285
    • Ft8 445
    • Ft7 311
    • Ft7 677
    • Ft6 909
    • Ft9 555
    • Ft5 349
    • Ft2 683
    • Ft3 321
    • Ft2 952
    • Ft58 364
    • Ft6 453
    • Ft10 931
    • Ft3 837
    • Ft23 804
    • Ft3 155