Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/02/2021

    I have been testing this mini computer for only a couple of days and for now I am very satisfied. The computer runs fast and fluid. Delivery was very fast and the price was good. Thanks Banggod

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    Excellent mini pc, i'm very happy because it was exactly what i wanted!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Úgy működik, hibátlan a proxmox 😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Beelink gk55 is good mini pc. After system starts I download Polish language update. I wish only to have m.2 nvme support. It have m.2 only so can't use faster ssd on PCI Express. Now it works with full HD TV and I must test on my bigger 4k TV. I will test 4k 60hz support by hdmi. It have 2 usb 2.0 so I use mouse and keyboard and webcam on front USB 3.0. Last USB will be use for external ssd or pendrive. Device is almost silent. When will be mounted on TV it shoud be noiseless for me. I just need tune that original plate to vesa mount and will be fine. Off course duty-free becouse priority line. I will buy another in future for sure but with nvme ssd and display port or something.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Tegnap délután érkezett, az estét szoftver és egy további 1Tb SSD telepítésével töltötte. Igen, a ventillátor 2900/perc körül forog 100%-os terhelés alatt, amikor a Próf-mal tesztelik, de még ez sem teszi zajossá. Mint egy elektronikus mérnök, a design úgy tűnik, jól optimalizált a tartsa rendszer hűvös. Várható, hogy a CPU körül 45oC-on lebegjen, miközben általános feladatokat végez, mint a böngészés vagy videó nézése max. 65oC-on töltve. Még mindig a teszt, de remélem, hogy megtalálom az összes Linux illesztőprogramot, mivel a BIOS megkönnyíti, hogy indul akár belső meghajtó (M.2 vagy SSD) csak a sajtó az 'F7', mint a számítógép csizma. Összességében fantasztikus érték egy belépő szintű számítógéphez. Szeretném, ha a BeeLink felajánlaná ezt, mint egy ipari környezetben működő legyező nélküli számítógépet

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    A csomag tökéletes volt, így a doboz érintetlen marad. Kinyitottam a csomagot, és azonnal csatlakoztattam a 24'-es teljes HD monitoromra. A Windows 10 előre telepítve van, de lehetősége van választani a nyelvet stb. Full HD videók és webes böngészés jól működik ezzel a termékkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Comprado el 12 de diciembre y recibido el 6 de enero (25 días), envío rápido. muy buena opción calidad precio (199 dólares). muy recomendable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Jól működik. A leírás szerint. Nyerj 10 profi telepítve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    ürün çok güzel. tavsiye ederim.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Ένας μίνι υπολογιστής με μεγάλες δυνατότητες! Γρήγορος και αθόρυβος! Έφτασε ασφαλής ,γρήγορα και σε πολύ όμορφη συσκευασία!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Σ'αυτη την τιμή είναι είναι αχτύπητος!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$734.84
    • US$599.99
    • US$229.99
    • US$539.99
    • US$479.99
    • US$489.99
    • US$149.99
    • US$439.99
    • US$439.99
    • US$169.99
    • US$319.99
    • US$479.99
    • US$949.99
    • US$159.99
    • US$214.99
    • US$199.99
    • US$415.99
    • US$469.99