Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/03/2021

    chegou bem embalado, bem protegido em saco de ar comprimido, caixa original lacrada. design elegante, veio completo com todos os componentes, material de qualidade, funcionamento perfeito, corpo de metal, bem compacto mas tem desempenho excelente.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Egy nappal korábban érkezett, mint mondták, jó állapotban és mindennel, amivel tartozott. Azt állította, hogy a RAM (hyper x, sodimm ddr4 2666 MHz), ssd vme m2 (fontosságú) és egy 1 Tb ssd döntő tb. Elsőre működött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    Király kis dobozok. sokkal kisebb, mint amire számítottunk. Nem vettem észre a ventillátor zaját, amit mások is kommentáltak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Az eddigi legjobb mini-PC-m. Frissítve 16GB 2400er Ram, 256GB NVME és 256GB SSD SSD végzi az első naptól panasz nélkül a szolgáltatás. Nagyon jól feldolgozott benyomást tesz - minőségileg nincs semmi, amit panaszkodhatnék. Az egyetlen dolog, amit eddig észrevettem (kb. 5 hét használat) az ujjlenyomat-érzékelő pontatlan észlelése. Ellenkező esetben nagyon elégedett vagyok, és korlátozás nélkül általános használatra ajánlanám. „Light" játékok szikráznak, a zaj az általános asztali működés elég alacsony még az érzékeny fülek. Imádom ezt a dolgot:-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Prodotto molto valido e performante. Prezzo molto conveniente rispetto alla concorrenza. Tuttavia devo segnalare che vi sono stati dei problemi con la data di effettiva spedizione. Infatti, in un primo momento mi era stata comunicata una data di spedizione con numero per tracciamento, tuttavia non ricevendo l'articolo ordinato e non riuscendo a trovare la spedizione tramite il numero di tracciamento ho contattato l'assistenza clienti in chat per apprendere che contrariamente a quanto in precedenza comunicatomi, l'ordine non era stato ancora spedito. Soltanto dopo mie insistenze e reclamo a paypal hanno provveduto a spedire il prodotto, così consegnatomi in 4 giorni lavorativi. Sarebbe cosa assai gradita in futuro maggiore correttezza e serietà nelle informazioni fornite.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2021

    Kiváló Mini-PC, kompakt, de erős. Kiváló minőségű kivitel, mint mindig Beelink termékek. Az európai raktárakból történő szállítás nagyon gyors. Szeretnék köszönetet mondani a nagyon szakmai és udvarias, értékesítés utáni szolgáltatásnak is. Én is megkaptam ezt a terméket, de gyártási hiba volt. Az ellenőrzés után gond nélkül kicserélték és gyorsan megkapták. Ezért erősen ajánlom a „Bangjót". Hála neked.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    I received the Beelink GTR today. i mounted 2x m.2 sata disk and 1x 2tb 2.5 hdd disk. Of course, I loaded the windows first. the problem arose when windows didn't detect my 2.5 hdd disk. I tried in every way, I replaced it with a kingston 2.5 ssd drive but I didn't notice it either. Ok. then I replaced the flex cable from the motherboard to the SSD. When I did that windows detected 2.5 hdd. So I came to the conclusion that the short flex power cord 2.5 hdd sucks and doesn't work. When I replaced the cable everything works ok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    rossz címre szállították, még akkor is, ha a címem helyes volt. Szerencse, hogy a fickó tudja, hol lakom, és elhozta nekem a hiányzó csomagot. a mellékelt usb bot szar- írás olvasási hibák- a csomag belsejében nem volt lezárva többé - a többi rendben volt - dolgozott, ahogy vártuk - egy kicsit hangos terhelés alatt, de rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Nagy termék, ad egyfajta szilárdság. Még a szétszerelés és újraszerelés nem vesztette el pontosságát. Hozzáadtam 16 gramm Ram-ot, 256 grammos lemezen, plusz egy 500giga randin. Nagyon gyors. A Windows 10 könnyen telepíthető egy USB toll és rufus a szoftver. Eüfiként telepíti, nem Biosként. Egy probléma, a HD lemez kapcsolat. A műholdas csatlakozó rögzítése egy kicsit nehézkes. Azt kockáztatod, hogy könnyen eltöröd. A szállítás minden rendben, egy nappal később, mint az öt munkanap várható. A nagyon alacsony költség. Gratulálok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2020

    Awesome pc and delivery came earlier than expected. my first purchase from Banggood and couldn't be happier. PC - fans are super quiet. Fingerprint sensor is fast. Plenty of I/O. Strongly recommend people buy this if they want a fairly decent pc spec but in a small form factor

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21,593
    • Ft12,338
    • Ft16,657
    • Ft11,412
    • Ft28,689
    • Ft16,349
    • Ft15,114
    • Ft7,401
    • Ft17,984
    • Ft7,710