Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (9)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(63)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/03/2022

    Ez egy tökéletes ajándék a fiatalabb gyermekek számára, akik elkezdenek játszani a közösségi játékok! Tetszeni fog nekik!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2018

    i like this toy it really surprise me every time even i play with it , i originally bought it for my nephew but we end-up playing with it together , it's medium quality but nice looking , the kids really like it so as the seniors , it arrived in time not damaged , there is one problem with it : the bite is a little strong for children little children , and it get stuck sometimes , other than that it's fun , i bet your children will like it .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2018

    gioco carino dove si abbassano i denti uno per uno fino a che non chiude la bocca il coccodrillo! ogni volta è un dente diverso! un giochino divertente!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2018

    дети восторге да и взрослые =)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2018

    Toy is flimsy sometimes does not snap sometimes just by it self. Many times on the same spot. But kids still have fun with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2016

    My nephew played with this for a long time and took quite a beating before it breaks. After all everything breaks in the hands of a five year old.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2018

    really very cute and fun

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2018

    this toy work good is very funny for a child

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2018

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2022

    Jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$46.19
    • US$27.99
    • US$3.45
    • US$6.92
    • US$20.78
    • US$13.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$13.79
    • US$21.93
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$11.54