Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(40)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/08/2019

    good quality product.....

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2018

    Thank you so much you received very good products Very high quality soft product Great product and I am very satisfied thank you very much

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    منتج ممتاز ووصل سريعا

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    kapott nagyon gyors legjobb termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    sokkal kisebb, mint a várt, ezért túl drága a méret

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2019

    I do not find £ is being recognised for items so they take an extra amount of time. then even more because I live in Poland. my British pensions go into my very British Bank as Apple Pay knows! so dollars are no use to me Zloty and £ GBP only

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Buy the wrong size mesh pot. Should wait for the hydroponics system arrived before purchasing mesh pot.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2020

    A termék nagyon szép, de eltartott 3 hónap után, hogy megkapja. Ezért nem foglalkoznék ezzel a vállalattal újra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2020

    Does are a number to small. But i can still use it. The Shipment it took 1 Month a bit too long.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2020

    ottimo rapporto qualità prezzo. utilissimo per germogliare/germinare.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 854
    • Ft6 986
    • Ft11 879
    • Ft3 676
    • Ft13 978
    • Ft6 049
    • Ft13 242
    • Ft8 458
    • Ft11 771
    • Ft4 043
    • Ft6 250
    • Ft13 609
    • Ft12 086
    • Ft3 307
    • Ft23 175
    • Ft2 940
    • Ft4 043
    • Ft5 696