Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    Nagyon jó minőségű telefon. Jó ár! megbízható eladó, 20 nap, hogy Hollandia. jön egy műanyag fedél és képernyővédő. Remélem, a minőség tart. ajánljuk!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Első fogás, nagyon jól néz ki

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    17.05. bestellt und am 07.06.21wohlbehalten angekommen, sieht sehr gut aus, fast vollständig geladen. Dann muss ich es noch in Betrieb nehmen...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Kiváló! Megérkeztek a menetrend, lakkozott termék, minden ment a legtökéletesebb sorrendben. Ez már a második telefon veszek az oldalon, és lehet vásárolni hiba nélkül. Nagyon szépen köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    It's a very good phone. I bought it to my Mum. She use every day. Very good screen, good photos. Fast and strong. I think it's a good price for this product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    Még nem teszteltem, de remélem jó. Gyönyörű és nagyszerű!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Minden rendben, de a szállítmány túl lassú

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Ez fantasztikus. a szállítás előtt érkezett.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Arrived earlier than expected. Has all the acessórios, a protection for the glass and a cover. I give 5 stars.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft36 346
    • Ft37 926
    • Ft44 248
    • Ft53 730
    • Ft33 185
    • Ft52 150
    • Ft69 534
    • Ft34 766
    • Ft56 891
    • Ft53 730
    • Ft12 640
    • Ft75 856
    • Ft47 409
    • Ft126 429
    • Ft44 248
    • Ft94 821
    • Ft104 303
    • Ft8 531