Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2022

    Köszönöm szépen! Szép +++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    The product came very quickly. It works very well. I'm satisfied with my purchase. I recommend that seller and the product 🔝👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2022

    Jó termék, mint mindig a blitzwolftól

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2022

    It's a quality product and I'm happy with everything

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2021

    Simplified edition of BW-AP1. It can be controlled manually only. (No WiFi connection) "Smart" because filter change is indicated after 2000 hrs or in case of filter clogging. There is no air quality light at the bottom, it does not disturb you when you want to sleep. One great pos that it provides negatív ions too. At the moment I'm satisfied with it .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2022

    Gyors kiszállítás, jó csomagolás, prémium érzetű anyagok, jó kivitel, csendes üzem, és érezhetően jól tisztítja a levegőt. 25...30 m2-es szobáig ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2022

    Szuper csendes sleep-1-2 fokozatokon, 3-ason azért már hallható. A kistestvére (BW-TAP1) jóval hangosabb még alacsony fokozaton is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    Gyors szállítás.Egyenlőre kipróbálás alatt. Eddig jól működik. Teszi a dolgát, kevesebb por van a lakásban érezhetően.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2022

    Működik megfelelően, jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2022

    nagyon jó és nagy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$27.29
    • US$51.48
    • US$18.99
    • US$50.65
    • US$26.55
    • US$28.86
    • US$20.78
    • US$83.99
    • US$36.95
    • US$13.85
    • US$58.89
    • US$143.21
    • US$112.69
    • US$93.99
    • US$79.68
    • US$29.99
    • US$33.11