Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (24)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(24)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 05/04/2021

    Encomenda chegou em 38 dias corridos e 26 dias úteis, chegou tudo certinho como descrito no ato da compra o lado negativo foi que a Banggood declarou 12 dólares mais mesmo assim a receita federal taxou em 186 reias mais não foi culpa da Banggood pelo contrário site confiável e da total atenção a nós clientes, o Power Bank BlitzWolf BW-p14 e de excelente qualidade bem construído bem compacto mesmo sendo uma bateria de 20000mh excelente compra concerteza...

    Hozzászólások (1)
  • 09/04/2021

    Excelente, muito bonita e eficiente. Mais uma vez surpreendido pela qualidades dos produtos da Blitzwolf.

    Hozzászólások
  • 06/04/2021

    Produto muito bonito. Bem robusto e pesado. Satisfação total.

    Hozzászólások
  • 27/05/2021

    Jó, nagyon gyorsan megérkezett, kipróbáltam, és 1 és fél óra körül töltöttem, és még csak nem is babráltál a teljesítménybank kapacitásával

    Hozzászólások
  • 25/05/2021

    I had to wait too long for this product to arrive!! But it works great.

    Hozzászólások
  • 25/03/2021

    The enclosure is solid and well-constructed and the pack has substantial mass, indicating that good cells were chosen for the product. The charge level meter button is perfectly recessed, making inadvertent presses unlikely. My only complaint is that my unit's power level readout is very dim and the 3 amp charge indicator lamp does not illuminate even though the pack is drawing 3 amps from my charger/power supply - neither are deal-breakers and I do recommend - especially if you need good separation between the output ports as I did for my particular application.

    Hozzászólások (1)
  • 19/04/2021

    Arrived after 2 months and 10 days after being shipped. For Oneplus 8 Pro the phone shows only Fast Charging, not Warp Carging, but with Ampere I measured 3300mAh charging power both with Oneplus cable and a random short cable. Would recommend 5*

    Hozzászólások (1)
  • 14/05/2021

    Teljes mértékben félelmetes. Tölti a Mac és az én HP laptop, 45 és 60 watt. Szinte bármire képes. Kompakt, könnyű és egyáltalán nem meleg. A PB feltöltése 60 hulladékkal is gyors, azt hiszem, az összes töltési típus támogatott. QC, Ssamsung, iPhone. A burkolat műanyag- de nagyon jó nem tudja megmondani, hogy a plasztci vagy fém érzés közelebb fém. Ajánlott vásárolni.

    Hozzászólások
  • 27/05/2021

    With BlitzWolf you always get top quality for reasonable price, and this power bank is also a good example of excellent product engineering and manufacturing.

    Hozzászólások
  • 23/05/2021

    A digitális akkumulátor szintje szép, jó minőségű. A maximális kimenet 60w, amely elkülöníti a többi töltőtől. ez egy kicsit nehéz- 360gr, de ez várható figyelembe véve a nagy kapacitású.

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2,927
    • Ft16,113
    • Ft54,965
    • Ft23,020
    • Ft7,480
    • Ft15,825
    • Ft11,796
    • Ft4,026
    • Ft8,343
    • Ft9,782
    • Ft30,503
    • Ft14,387
    • Ft13,523
    • Ft13,811
    • Ft4,890
    • Ft3,451
    • Ft9,206
    • Ft4,602