Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1117)
  • Kép (307)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1117)
    • 5 Csillag(1020)
    • 4 Csillag(83)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/04/2021

    Fone muito bom, nos primeiros momentos ele estava falhando muito com meu redmi note 8, mas com os outros celulares funcionava perfeitamente. Olhei no manual e dizia para cancelar o pareamento bluetooth e parear novamente, fiz isso e funcionou, depois desliguei o fone e quando liguei voltou a falhar e dessa vez não funcionou, então depois de tentar bastante, desativei uma opção do bluetooth e agora está funcionando perfeitamente. Adorei o fone, tem controle de mídia touch e os graves são muito bons. Tem uma construção bonita e bem acabada. Na minha opinião é melhor que os redmi airdots e até mais baratos dependendo do caso, já que achei os graves e som em geral melhor, é touch do lado e vem com cabo de carregador, diferente dos airdots da xiaomi. A embalagem chegou em perfeito estado dentro em 15 dias corridos.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    A hang tiszta, mint a SRAAVES sokszor! De óvatosnak kell lennie a hangerővel, mert nagyon magas lehet a pont a generáló fülfájás, az alacsony hangerő már találkozott nekem hangzó kényelmes dolog, hogy nem történik meg velem más fejhallgató, amelyben meg kell hagyni egy nagyobb hangerőt. Ami a méretet illeti, nem tetszett... Nagyszerűnek találtam! Vagy kicsi a fülem, nem is tudom... Az a benyomásom, hogy ha kisebb lenne, jobb lenne.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • DEFIS
    HU
    30/11/2020

    The earphones arrived sooner than promised. Good quality. It connects quickly and the heather is also excellent . A fülhallgató hamarabb èrkezett mint ahogy ígèrtèk. Jó minőségű. Gyorsan csatlakozik, és a hanga is kiválló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Wow, I didn't expect that they will play in such a good quality! I don't even have to play with equalizer! Only boosted basses by 25%, because I listen to hardstyle music which is based on basses. It's really comfortable. I had some problems with pairing at the beginning, but reason was discharged battery. Both links together. I love the colours too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Kiváló minőségű, a hang nagyon jól egyensúlyban van a súlyos és akut között, és az akkumulátor nagyon jó, én egy hétig használom, és még nem is tettem fel a kis dobozt, hogy feltöltse, igazán jó. Az egyetlen hiba, amivel eddig találkoztam, az az, hogy néha egy kicsit nyikorog bizonyos dalokon, ami ritka, és néha megemeli a hangzást, de ez ritkán fordul elő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Хорошие наушники, шикарные басы. Если наушник не правильно вставить в уши или поднести руку - тогда пропадает связь между наушниками. Сенсорные кнопки не удобно, частые ложные нажатия.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    41 napba telt, hogy megérkezzen, a bejelentés előtt érkezett, 100%-os ajánlás, kiváló minőségű telefon, az ügy elég nagy, azt hittem, kisebb kkk, Betlehem-pa vagyok, így egy kicsit, több mindent a menetrend szerint.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Well. I ordered this buds, but one of them (left) was broken. It was disconnecting and turning off for no reason. I contacted with support and they exchanged them for good ones. Sound is really good. I recommend it! I want to thanks BangGood support so much ♥️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2021

    Ezek a fejhallgatók nagyon jó hangzásúak. Szintén nem könnyen veszítik el a kapcsolatot a mobil és az utolsó órákban a hívások. A pénz, amit kaptam, nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    füldugók érkeztek anélkül, hogy a csomagoláson is kárt okozott volna.Nem volt lehetősége kipróbálni őket, mivel elfoglaltak a töltéssel. egy kicsit később érkezett, mint a várt időpont. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 074
    • Ft8 350
    • Ft11 621
    • Ft8 350
    • Ft13 835
    • Ft10 894
    • Ft11 621
    • Ft8 715
    • Ft7 988
    • Ft9 441
    • Ft5 809
    • Ft9 076
    • Ft16 244
    • Ft13 520
    • Ft9 803
    • Ft5 422
    • Ft29 057
    • Ft5 343