Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (639)
  • Kép (113)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(639)
    • 5 Csillag(621)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/05/2018

    Кабель мягкий солидный проводимость достойная но не самая лучшая - на фото сравнение "белого доктора" кабеля 25 см и этого.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2019

    Cabo de ótima qualidade, compatível com o carregador Quick charge da Blitzwolf que eu tenho, agora os dois formam um casal hehe...podem comprar sem medo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2018

    Good quality cable, works good will update again later

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • IGIVIP3
    PL
    16/05/2018

    I'm really excited about those new cables. Their new skin is very nice. I can't say anything about their toughness because I have them only for almost a month.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2019

    This cable looks really well made.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2018

    Ik heb al meerdere kabels van BlitzWolf besteld. De kwaliteit is zeer goed en de prijs is zeer acceptabel. Keer op keer een goede aankoop

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2019

    Cb Usb muito resistente, ótimo acabamento, Blitzwolf, é serviço de Qualidade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • tcmVIP2
    HU
    31/01/2020

    Nagyon jó minőségű kábelek. Évek óta használom a Blitzwolf márkás kábeleket, és mindig elégedett vagyok velük!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    Good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2019

    fast shipping Premium quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$7.89
    • US$11.49
    • US$10.38
    • US$10.34
    • US$3.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$13.59
    • US$14.99
    • US$12.64
    • US$8.99
    • US$7.69
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$11.79
    • US$42.99
    • US$7.99