Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1775)
  • Kép (296)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1775)
    • 5 Csillag(1732)
    • 4 Csillag(37)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/11/2020

    quality is super.....great materials , cable little bit heavy than other (bcz of premium materials)...seller shipped goods very quickly and i received it very fast ...I'm very happy about product....I'll buy it again and again....buy quickly ASAP...😉 NOTE: think twice when U choosing cable lenth

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Másodszor veszem meg a kábelt, a jellemzők nem különböznek az előzőtől. Kb. 90 cm hosszú. Van egy vörös fonat és egy tépőzáras nyakkendő. A minőség kiváló, teljesen illeszkedik a leíráshoz. A teljes ellenállás a vezetékek mentén 0,091 ohm. A kábel feszültség lehúzás nélkül ellenáll az áramnak a deklarált 3A és még több. Általánosságban, egy igazán minőségi dolog, azt ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    If you need a fast way to copy your photos, videos from your mobile devices or watch your phone stored vids on TV, the BlitzWolf BW-TC9 gets the job done. I marked down it's performance through my speed and output testing video (JoGeo Techlab). Its a braided high strength USB-A to USB-C cable with 5Gbps (640MB/s) data transfer and up to 12V 3A charging output. Also its compatible with Qualcomm QC2.0/3.0, Huawei FCP, Samsung AFC and MTK PE charging protocols.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Кабель поставляются в простом zip-lock пакете. Длина кабеля около 90 см. Есть оплётка красного цвета и велкро стяжка. Качество кабеля отличное, полностью соответствует описанию. Общее сопротивление по силовым линиям 0.093 Ом. С такими показателями кабель без существенной просадки напряжения выдерживает ток в заявленные 3А. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Very good quality! Polecam jedne z najlepszych i najtańszych kabli. Tutaj jakosc i cena maja najlepsze propozycje. Ten akurat wygralen w grze banggood za darmo ale kiedys kupilem taki 3 lub 5m i jest super do dziś. POLECAM!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Használtam a mikro USB verziója ezt a kábelt, és jelenleg a Samsung M31 gyors töltési hatékonysággal. Szép csomagolás. 5/5

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    blitzwolf kábel (a legjobb) USB dugó típusú C, természetesen kiváló és alacsony ellenállással, így drágább

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2021

    Nagy USB kábel TÍPUS C csatlakozó. Működik finom adat vagy töltés. Nagyon praktikus és szép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Úgy tűnik, jó felépítésű. Ahogy hirdették, de eltartott egy ideig. Erősnek tűnik. Ahogy bejelentettük, de ez egy kicsit megviseli a szállítást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2020

    Szerettem a kábel lágyságát. Könnyebb lesz cipelni. Az én MI9-emmel is működött. Mind az adatok, mind a betöltés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,082
    • Ft3,391
    • Ft2,465
    • Ft2,157
    • Ft3,051
    • Ft3,082
    • Ft2,157
    • Ft6,167
    • Ft2,774
    • Ft2,465
    • Ft2,465
    • Ft2,157
    • Ft3,082
    • Ft5,242
    • Ft3,699
    • Ft2,774
    • Ft2,465
    • Ft3,699