Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (332)
  • Kép (65)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(332)
    • 5 Csillag(308)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/11/2020

    V podstate je to krajší športový náramok. Ak batéria vydrží 5 dni ako je to v popise tak za tú cenu sú super. Správy zobrazuje s diakritikou, hovor sa dá len odmietnuť a výber cifernikov je zatiaľ dosť slabý. Majú to byť hodinky pre ženu, tak som očakával viac elegantných typov. Puzdro ak napriek tomu, že je plastové pôsobí elegantne, škoda, že som nezobral zlaté. Display vyzerá byť dobre čitateľný, uvidíme ako to bude na slnku. Tiež som sa nikde nedočítal, či je sklo nejak tvrdené a odolné.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    gerçekten çok beğendim. arkadaşlarım çok şık , kaliteli ve kullanışlı bir ürün olduğunu söyledi ( bence de) . ekranı sağa sola aşağıya ve yukarı hareket ettirerek menülere kısa yoldan ulaşabilmesi güzel. yan tarafında bulunan tuş ile menüler arasında gezebilirsiniz. telefona gelen bildirimlerin hepsini görebilir hatta uygulamaları özelleştirme yapabilirsiniz. hava durumu tahmini menü görüntüsü harika . kordonu tek parça olduğu için diğer kordonlar gibi iz yapmıyor. Kadınlara Özel menüler var. ekran görüntüsü değiştirmek için gloryfit (saati telefona bağlandığınız program) programı sayesinde yapabilirsiniz . BU KULLANDIĞIM 5. AKILLI SAAT KISACA HEM ŞIK HEM HIZLI HEMDE KULLANIŞLI EN İYİ SAATLERDEN BİRİ ( FİYATINA GÖRE)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Időbe telt, hogy feldolgozza a megrendelést, de minden tökéletes állapotban érkezett díj nélkül. Tökéletes intelligens óra, nagyszerű kivitel, 24 edzésmód, nagyon testreszabható és nagyszerű vászon, jól ropogós a nap alatt, még közepes fényű is.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Reshipped to me because the first product after the third day had a problem. Their service was immediate. Once again they gave me the best possible solution. As far as the watch is concerned it is beautiful and easy to use. I love it.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Recebemos o relógio super bem embalado, sem nenhum problema ou avaria. Minha esposa amou, gostou muito do presente. Agora é testar e vê quando a durabilidade é boa. Mais uma compra realizada com sucesso aqui!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Miután telepíted az App-t, szinkronizálódik a telefonoddal. Azt hiszem, ez egy kicsit nagy egy hölgynek. A mágneskarkötő csodálatos. Több képernyő közül választhat. A mérési adatok nagyon pontosak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Ez a harmadik, amit megveszek. Először probléma volt az érintőképernyőn. Remélem, ez működik. Bár a Ban's értékesítés utáni szolgáltatás elképesztő volt, és igazán hasznos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    It works perfectly, a bit of a problem with pairing the phone, otherwise great.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    fast delivery! good packaging! very nice quality! good APP and Watch! lots of features! woman love them!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Az okosóra tökéletes, a szinkronizálás szuper gyors és egyszerű, és az interfészek gyönyörűek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9,870
    • Ft4,625
    • Ft8,018
    • Ft3,082
    • Ft3,391
    • Ft10,178
    • Ft16,349
    • Ft8,636
    • Ft5,242
    • Ft4,316