Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (378)
  • Kép (101)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(378)
    • 5 Csillag(359)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/03/2021

    Have the brand BlitzWolf already in my household for years because the quality chargers also sold on BangGood. This espresso machine model BW-CCM2 is something new. First impression is very good. Industrial looking stainless steal body give a luxury look. The machine is heavy weight more then expected. It fits really nice into my kitchen. For this price point it’s not a shame that the machine also fits plastics. The led display is new in this type of coffee machines on the market together with the touch buttons on the front. I was curious about how the touch buttons will be react to touching. It’s just good no complaints about that. Then second and maybe most important the taste of coffee. In my case I will compare with a normal machine. It has also a display and industrial looking stainless steal body. I did use LavAzza espresso Italian ground coffee for comparison. To make an espresso with a normal machine it’s about playing with amount of coffee and water. This BlitzWolf BW-CMM2 Espresso Machine already doses the right amount of water and it’s easier then ever to create your perfect shot of espresso. I do love the taste of this machine. But I have to say, the brand of coffee makes the big difference of taste. Next to a button for one or tho shots this machine has a button for a manual amount. Perfect. The water reservoir is removable what makes it easy to refuel. Also possible to open the lid of the reservoir to fill with water. 1.5 liters is enough for a long working day at home. The water tray is ease to remove and fits well. There is a red floating plastic to see when the tray has to clean up. At this moment, i'm not tested the milk frothing proces. The only disadvantage i found was the missing measuring spoon. I do expected it inside the box, but was not there.

    Hozzászólások (17)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Wow. I was really surprised with the design of this espresso machine. The stainless steel body with touch panel looks really expensive and luxury. I'm owner of the other brand, but the price was much higher and it is without any touch panel and display. I love the automatic stop the machine function after doing coffee. I recommended this coffee machine for buying.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    ¡¡¡¡ Sorresa!! Egy nagyon olcsó eszpresszó gép csúcsminőségű gép. A kávéfőző, ami a nyaralónkban és a hétvégén volt, lerobbant, és olcsó kávéfőzőt akartunk venni, amely egyszerűen csak alkalmi használatra szolgált. Amikor megkaptuk ezt a Villámfarkast, nagyon meglepődtünk a jó megjelenésén, nagyszerűen érzékelt minősége van. A csiszolt rozsdamentes acél felületek nagy jelenlétet adnak, és nagyon könnyen tisztíthatók. Az érintésvezérlők jól működnek, csak enyhe nyomás szükséges az aktiválásukhoz. Van egy gomb, hogy a gép automatikusan öntse a megfelelő mennyiségű kávé, a második lehetőség szolgál két kávét vagy egy hosszú, a harmadik egy kézi lehetőség, ahol eldöntjük, hogy mikor kell leállni, és végül ott van a gomb, amely aktiválja a gőz rúd. Kávé jön ki rengeteg tejszín köszönhetően a 20 nyomás bárok, néhány kávéfőző a piacon kínál 20 bár, és azok, amelyek nem általában sokkal drágábbak. Ennek a nyomásnak köszönhetően a kávé nagyon intenzív aromával és látványos ízzel jön ki. Annyira tetszett a gép, hogy otthon maradunk, és a jelenlegi delonghi kávéfőzőnk lesz az, amit alkalmi használatra hagyunk. Ezen túlmenően, ez a Blitz Wolf szuper könnyű szétszerelni a tisztításhoz, amit nagyon értékelünk. A termék 10/10

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    The coffee machine arrived in 1 week. When unfolded, the usual Blitzwolf packaging is shown. The product has a beautiful, clean shape. Thorough brewing is required before the first coffee. The finished coffee has a creamy, pleasant taste. I still have to try manual water dispensing and milk frothing. I am satisfied with the product and the seller.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    nagyon jó gép anyagai nagyon jó minőségű és szép felépítése szilárd és kényelmes a használata. Egy ár meglehetősen alacsony képest a verseny és megfizethető mindenki számára. A szállítás tökéletes, mint minden alkalommal, amikor a cég folyamatosan tájékoztatta a helyét a termék, és soha nem késik a tervezett időpont. Most a kávé még mindig kezd mondani valamit első pillantásra jól néz ki, jó hab szép aromával, nagy szerepet játszik a kávé, hogy mindenki a legjobbat használja, hogy friss vágás a megfelelő vágás, amit még mindig keresek, amely az ideális

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    2020.03-01-ben vásárolt és 2020.03-08-án érkezik Portugáliába, A gépen egyszerű a használata, mindössze 5 nagyon intuitív gombbal, jó anyagokkal és tiszta kialakítással. A kávé hozott nagyon finom, és jön ki egy jó hőmérséklet, van két hálós szűrő Összességében nagyon elégedett vagyok a vásárlással,

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    The price is super good for this potent machine!! If you want to make your girlfriend, wife or mom happy, YOU HAVE TO BUY THIS!! The best and first purchase I made in this! Very easy to use, 2 caps ( for 2 coffees and for 1 coffee ) , one pressing tool. I prefer to take my drink manual because i like big drinks and its easy to control it. Has 4 buttons, it warms up very fast, easy to use, just plug click and drink!! The price is awesome for this machine, it looks like im working on coffee shop 😂😂🤣🤣 all my family aproved and thinking to buy another one just to offer to them!! In this time of Covid19, the best part, that you can took your own coffee and enjoy!! Sorry for the big text but when a product is good I have to share my opinion!! Im from Portugal, i order and came in 4 days!! 4 days is so fast!! It came in perfect conditions, I can see the seller made a good work!! Thanks for this seller, i loved it!! If you read this coment, you can belive in my words, you gonna be sorry when this machine solds out!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Bardzo szybka dostawa, w 3 dni od zamówienia był u mnie w domu. W zestawie oprócz ekspresu znajduje się kolba, 2 sitka, łyżka do kawy. Ekspres ma funkcje robienia espresso, podwójnego espresso oraz "manualnej" kawy. Dzięki dyszy możemy spienić mleko i przygotować kawy mleczne np. cappuccino, latte. Ekspres bardzo szybko jest gotowy do użycia po włączeniu, posiada duży zbiornik na wodę. Jakoś wykonania jest dobra jak na tą cene choć, niektóre elementy mogłyby być solidniejsze. Ogółem ekspres oceniam pozytwynie.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    Van kávéfőzőm + A fejési előnyök teszik Cappuccino nagyon jó, sima hab (8/10 pont) + Az Espressco kávé finom, fagylalttal jön ki és finom (7/10) - Az első vásárlást Cod-nak kellene adni. és akkor Paypal, hogy az Ön kényelme - A mínusz pont az, hogy nem tartalmazza a tejturmixokat, mint bármely más vállalat Remélem, a gép erős, mert csak öt tesztet csinált

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    A termék ugyan nem 7 nap alatt érkezett meg (Magyar Posta, ugye)de hamar és épségben át vettem. Ez raktárból jött így van, áfa etc nem volt. A szokásos puritán csomagolás. A használati nem magyar, de több nyelvű, a csatlakozó EU szabványos. Így probléma nem volt. A képen két adag főzése volt választva, egynek ez nagy adag. Krémes, jó állagú. Ízletes és erős kávét lehet készíteni vele. Nem zajos, hamar felfűt. Omnia Baristàval készítettem karakteres, erős kávét kaptam. Akciós árban megérte.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 275
    • Ft10 385
    • Ft13 401
    • Ft21 443
    • Ft11 055
    • Ft18 427
    • Ft7 369
    • Ft5 358
    • Ft10 388
    • Ft7 917
    • Ft12 063
    • Ft8 377
    • Ft14 074
    • Ft7 003
    • Ft58 303
    • Ft9 380
    • Ft10 720
    • Ft8 222