Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (120)
  • Kép (27)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(120)
    • 5 Csillag(114)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/05/2021

    Beszélj, hadd beszéljek én... A telefon nagyszerű srác!! BlitzWolf magas szinten van, ahhoz képest, hogy teve fejhallgatót hordott, ami nem tartott ki egy hónapig, nem adóztak meg ilyesmi. Csak érkezett pontosan 26 nappal a vásárlás óta, vásárolt nap 10/5 és megérkezett 26/05, nagyon jól csomagolva. Bizalom, srácok.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    A fejhallgatók maguk az anyag már minőséggel rendelkeznek, a gombok is szilárdak, és a kötetek diarendszere gyakorlatilag (azt hiszem, tartósabb, mint a közös ). gumi csak két intézkedés elég puha, plusz hagyja bizonytalan a tartósság ( bók, ergonomikus ). A hangról több tesztet is elvégeztem; a komoly ügyekben nem hangosak vagy erősek jobban kiegyensúlyozottak, ez azt jelenti, hogy úgy fogod érezni, hogy jelen vannak a leghatástalanabb dalokban, Akut, de hangsúlyos, és egy bizonyos „levegő" Hi-Fi hang, ami nagyon tetszett, mert sokoldalú lehet mind a linkek és a jó zene, megfelelő közvetítési minőség. Nem éreztem késleltetést vagy deregulált frekvenciákat bal vagy jobb között, és végül a bumm kiegyenlítő ad, hogy kivonat kiváló hangminőséget egy csodálatos olcsó telefon! Gratulálunk BlizzWolfnak! A szállításról és jön a : Határidőn belül, még gyorsabb annak fényében, hogy a brazil, csomagolás megy súlyos kritikát, mert a hanyag rendszer és jól hanyag és teljesen védtelen nélkül dobozok vagy műanyag buborékok. Kérlek, gyógyulj meg!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Blitzwolf BW-ES7 (Combination of BW-ES1 and AKG Y15) First of all, the Headphones just came earlier as expected, it took all in all 20 days to arrive, but it was expected to come after a one month to my place, I can’t even complain about that, so I will continue with my shopping at Banggood. The Headphones remind me of a combination of the old model BW-ES1 and the AKG Y15, which I also used in the past because I always needed Headphones with a Volume-Control. The Sound is very superb in comparison to other headphones at this price class, in my opinion the bass is strong enough, not too much and not too less, which creates a fantastic balance between the deeps and highs. At the middle of the Headphones there is a small Multifunctional-Control integrated, which includes a Microphone, a Play/Pause-Button and a Volume-Control - to slide up and down. With the Volume-Control, you can slide above to maximal Volume and below to mute the sound completely, I never had that before at any Headphones. Even after hours of listening music, my ears felt great because of the “Optimized-In-Ear-Form”, which I do not can say about others like the Earphones from Apple, Sennheiser, Sony etc. … I already knew the products of Blitzwolf before and they never disappointed me, so I was confident these headphones will do a great job, however they did even increased my expectations…it will definitely not my last product by the brand “Blitzwolf”. If you want a good music experience with a good bass, a balanced sound and an ear-friendly earphone-material… buy those earphones, with this price you can’t do much wrong.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    Nagyon elégedett vagyok a vásárlással, amit az eladó küldött elég gyorsan megérkezett az otthonomba mindössze 16 nap alatt, és nem adóztam mg-ban. Imádtam a telefont az biztos, hogy többet fog vásárolni. 🥰😍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Szép fejhallgató. Közepesen hangzik, egy kicsit süket. Tinnitus ül jól. A köldökzsinór rövid. Extra mentők a forgatáson.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    A fülhallgató nagyszerű. A fülek is jól állnak. A hang jó és tiszta. ha magas basszushangot keresel. Ez nem a te fejhallgatód. A basszus jó, de nem hűha

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Fone muito bom, recomendo pelo preço. tem um bom grave e qualidade de som... levou 21 dias para chegar e veio tudo certo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    5-6 dolcsiért őrült basszusért és tökéletes hangzásért. Tökéletesen illeszkedik a fülbe, és ajánlom! A mikrofon jó, bár alig használják. Érték a pénzért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Imádom a fülhallgatót! Egyszerű csomagolásban jött, de biztos, hogy eredeti. Nagyon jó a hangzás! Ez nagy basszus, de a mikrofon egy nyikorgás (valamint más fülhallgató)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Both the earphones and the mic have a great sound. Comet courier lightning fast as usually, delivery by speedex in 24 hours after the item arrived to Greece.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 918
    • Ft6 405
    • Ft9 248
    • Ft7 367
    • Ft14 801
    • Ft5 918
    • Ft9 610
    • Ft3 522
    • Ft9 988
    • Ft2 945