Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (121)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(121)
    • 5 Csillag(114)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/10/2021

    A termék nagy, könnyen telepíthető, és jó kapcsolat minőségi ár. Az ok, hogy csak 4 csillag, mert jön a két Esztétikai károsodás az egyik darab, mint látható a képek én feltöltött. A legtöbb biztos, hogy vissza a tételt, de nem akarom, hogy a folyamat, mert én még mindig elégedett a terméket, és nem érdekel sokat erről.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Előírom, mert ez egy természetes nyelv. Az áruk kiválóak, és mint látható a hang, helyesen vannak leírva, de a gyengeségük az, hogy instabilak az asztalon, különösen abban az esetben, ha egy teljes hajtás és meglehetősen stabilak abban az esetben, ha egy teljes hajtás. Remény a szállítási idő becsült 7-15 nap, de csak 2 nappal később érkezett. Mindenkinek ajánlom, aki a házban dolgozik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Hoooly sh*t, gotta say I did not believe that it would arrive in 4 days like that. Incredibly fast. The table is sturdy enough to hold my rig but no denial that there is still a little bit of wobbling, but I can live with that because it was so dang cheap, especifically for me, lucky buyer, $60. It had been in my wishlist since I saw it 6 months ago on Ebay. They delivered it unscathed without shipping fee although it is kinda heavy. My butt says thanks to it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Ez gyors és könnyen telepíthető. Csak akkor szükséges, hogy a billentyűzet támogatást csatolja a főállvány (12 csavar). A művelet nagyon sima, és jól tartja minden szinten beállított. A peronon súly nélkül az állvány saját akaratából él, amikor a fogantyút megnyomják/húzzák. A beállítás az én fotó kell hozzá egy kis erőfeszítést, hogy felemelje azt nagyon kevés erőfeszítést, hogy dobja újra. Látni fogja a fát is a stand lábánál - ez csak azért van, hogy a stand ne jelölje meg az asztalomon a bőrmunkát - majd egy későbbi időpontban kitisztítom. Az első napom, amikor ezt a magas pozícióban használtam, jó tapasztalat volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    very good product, fast delivery, useful for everyday use

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    Csodálatos! amikor vásárol figyelni a méreteket, volt, mielőtt vettem. Remek cucc, 🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Nagy költségelőny. 170 centi vagyok, és tökéletes volt az időzítés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    Könnyen állítható stabil asztal jó minőségű. Jó ár, gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Igazi remek asztali számítógép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Fast shipping, great stability on the table. I'll see how it works for me in next days. It looks very good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 642
    • Ft25 459
    • Ft50 922
    • Ft10 500
    • Ft10 182
    • Ft24 823
    • Ft47 739
    • Ft11 455
    • Ft11 455
    • Ft16 538