Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (101)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(101)
    • 5 Csillag(98)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/09/2020

    Izgatott vagyok, hogy nagyon messzire lehet vinni. Szép munka! Gyorsan szállítják, gyorsan beállítják. Csak 12 kis csavar a billentyűzet polcának rögzítéséhez.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2020

    Nagyon jó minőségű ez az ár. Ez elég merev és kényelmes, kivéve, ha nem alkalmaz túl sok erőt, amikor dolgozik a billentyűzeten. Számomra a lyuk megtartása a táblagép vagy a telefon haszontalan, jobb lenne, ha lenne valami funkció kábelkezelés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    I originally saw this product on Amazon UK and almost bought it at £149. I decided to shop around and stumbled across this one which looked identical but half the price. I read the reviews, which were mostly positive so I took a risk by ordering it and I’m so glad that I did. The product arrived very quickly considering it was shipped from abroad. I’d ordered on the Monday and it arrived Saturday morning. It arrived in a large box (16KG) and the contents was packaged very securely to prevent damage. There were a handful of instructions which were super easy to follow, minimal time is required to build this and then you’re good to go. The item is a lot bigger than I thought it would be but that’s fine. It comfortably sits my desktop and laptop on it with extra room if needed. The pump mechanism is really easy to use. Without any weight on the desk it raises unaided but it requires some slight force to push down, the opposite occurs when you add weight onto it. The desk comes down very easy but requires a bit of assistance to raise it using the pump. I would highly recommend this product, it’s a much cheaper alternative than what I have seen in the U.K. and the quality is excellent.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Előírom, mert ez egy természetes nyelv. Az áruk kiválóak, és mint látható a hang, helyesen vannak leírva, de a gyengeségük az, hogy instabilak az asztalon, különösen abban az esetben, ha egy teljes hajtás és meglehetősen stabilak abban az esetben, ha egy teljes hajtás. Remény a szállítási idő becsült 7-15 nap, de csak 2 nappal később érkezett. Mindenkinek ajánlom, aki a házban dolgozik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Hoooly sh*t, gotta say I did not believe that it would arrive in 4 days like that. Incredibly fast. The table is sturdy enough to hold my rig but no denial that there is still a little bit of wobbling, but I can live with that because it was so dang cheap, especifically for me, lucky buyer, $60. It had been in my wishlist since I saw it 6 months ago on Ebay. They delivered it unscathed without shipping fee although it is kinda heavy. My butt says thanks to it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Ez gyors és könnyen telepíthető. Csak akkor szükséges, hogy a billentyűzet támogatást csatolja a főállvány (12 csavar). A művelet nagyon sima, és jól tartja minden szinten beállított. A peronon súly nélkül az állvány saját akaratából él, amikor a fogantyút megnyomják/húzzák. A beállítás az én fotó kell hozzá egy kis erőfeszítést, hogy felemelje azt nagyon kevés erőfeszítést, hogy dobja újra. Látni fogja a fát is a stand lábánál - ez csak azért van, hogy a stand ne jelölje meg az asztalomon a bőrmunkát - majd egy későbbi időpontban kitisztítom. Az első napom, amikor ezt a magas pozícióban használtam, jó tapasztalat volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    very good product, fast delivery, useful for everyday use

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Nagy költségelőny. 170 centi vagyok, és tökéletes volt az időzítés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Igazi remek asztali számítógép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Fast shipping, great stability on the table. I'll see how it works for me in next days. It looks very good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46,275
    • Ft40,105
    • Ft27,764
    • Ft38,871
    • Ft11,104
    • Ft40,105
    • Ft11,412
    • Ft3,082
    • Ft30,541
    • Ft19,927