Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/01/2022

    Tökéletesen működik. Párosítani kell a távirányítót, hogy működjön. Húzza ki és csatlakoztassa a lámpát, kapcsolja be, és nyomja meg a 3 ~ 5 másodperces bekapcsoló gombot a távirányító. A lámpa villog, és készen áll Olvassa el a mellékelt utasításokat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2022

    Úgy tűnik, hogy egy nagyon jó minőségű termék. Használtam, és úgy találtam, jól működik. Remélem, továbbra is helyesen működik. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2022

    Very good, very nice as the Blitzwolf products. Unfortunatelly there isn't eu plug so I can't use the lamp. Nice delivery, 4 days to Hungary!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2022

    Kiváló minőség/ár. Vásárlás 1, és én csak ajánlani, mert az ára a legjobb, állítható a napszakban van, fények mebula és a vezérlés megy nagy. Régebben volt egy nagyon nehéz alumínium és halványuló fény, amely adott sok hőt a múlt (ami többet ért, mint 100 €) és ez megeszi burgonyával. Most vettem meg a másodikat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    Fast shipping, smooth delivering but I ordered with EU plug, but I have received with chinese. Items looks good, everything works. Only problem with plug.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2022

    Nem használhatom az EU-ban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2022

    Very good product, does not include EU plug. Remote can easily pairing See you instruction.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2022

    geniális

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2022

    ok funguje

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    Nagyon jó termék, kerület, létrehoz egy hangulatos légkört. Nem tartalmazza az akkumulátorokat és az EU dugót. A távirányító könnyen párosítható, kövesse az utasításokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$119.59
    • US$124.73
    • US$106.09
    • US$120.11
    • US$118.95
    • US$137.35
    • US$63.51
    • US$123.57
    • US$259.99