Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (160)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(160)
    • 5 Csillag(147)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/06/2021

    A fülem nagyon kicsi, de még mindig jól illeszkedik a fülhallgató! Ráadásul elég szűk a futáshoz. Az építés jó minőségű, és ez nem sikerült néhány alkalommal, a kapcsolat az órám jó, és a mobil és a számítógép nagy. Az akkumulátor nagyon jól tart, de rájöttem, hogy az egyik többet költ, mint a másik. A hang jó és a hangerő szuper hangos. Amikor eljön az ideje, hogy a dobozba, gondoskodik arról, hogy észre, hogy megfelelően van-e felszerelve, vagy nem fog betölteni. Az egyik hátránya, hogy nincs mutató az akkumulátor szintjét a dobozban, és a hanghibák, hogy néha előfordul. Nagyon gyors szállítás! A boltot ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Szuper gyors eladó! A 15. napot vettem, és 30.-án érkezett. Így 15 napba telt Kínától Minas Gerais-ig. Részletek, Sok óra használat után a végén kényelmetlenül érzi magát a fül mögött, de semmi, ami megbánja a vásárlást, csak kényelmetlen.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Szuper elégedett a fejhallgató, minőségi anyag, 10 kényelem, jól illeszkedik a fülbe, és nem esik le egyáltalán. Nagyon jól csomagolva érkezett. A hangja nagyszerű, és 50%-on már hangos, meglepett

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Remek sportfejhallgató Blitzwolftól. Azt kell ajánlani az ilyen típusú fejhallgatót, hogy bárki, aki szereti a futást, vagy más sportok csatolták fejhallgató elengedhetetlen. A hangminőség jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    produto muito bom, graves bons, não excelente mais bom, acabamento do case muito bom, e o encaixe na orelha é muito bom. usar pra ver no dia a dia. entrega em 26 dias corridos até o espírito santo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    The best earphones for the gym.I had problem with other earphones falling but these are perfect.I wearing while doing skipping rope and they stay on ear.Good volume.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Very good headphones. The sound is at a very good level. Same coverage. The quality of workmanship at an excellent level. I have only reservations about the delicacy of the hinge in the case. I would be afraid to throw it directly into my backpack or pocket. The workmanship of the headphones is at the highest level! I have no objections to the talks either. I also use it to play on PC. RECOMMEND!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    Very good for my ears that any other headset with great ease falls down. But the sound quality is not as good as the 1/3 (Lenovo QT81 TWS bluetooth 5.0 Earphone LED Power Display 1200mAh) that I bought before, and which unfortunately I could not fix in my ears in any way is a matter of construction :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    My first ones that I bought were perfect and encouraged me to buy a second pair. Unfortunately, the second pair has damaged electronics and the right earphone cracks sometimes. To charge them, the case must be powered all the time. By itself, after charging, it discharges. The LEDs do not go out or blink. The second zaup made me very sad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Ember, ez egy jó fülhallgató! Túllépted a várakozásokat. Ez egy jó sír (az ilyen típusú fejhallgató), egy jó hangerő és tökéletesen tapad a fül. Sikerült 700 mérföldet futnom, és a végén elfelejtem, hogy telefonálok! Komolyan, minden pennyt megér! Mielőtt volt egy xiaomi, hogy nem tartott egy évig, és égett az egyik oldalon, kívül, hogy folyamatosan leesett minden alkalommal, amikor fizikai aktivitást. Ez a fülhallgató tényleg megéri a befektetést Erősségi pontok: Jó hangminőség, nagyszerű Esztéta, nagy ergonómia, nagy költség-haszon, jó akkumulátor élettartam (élt 4 óra) Gyengeségek: Mivel a magas dollár, jön ki egy kicsit drágább, mint a többi Bluetoet fejhallgató. Azonban ez sokkal többet érdemes fizetni egy kicsit drágább és jobb minőségű (50 real drágább, mint egy xiaomi fejhallgató).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft20 846
    • Ft7 059
    • Ft9 749
    • Ft9 749
    • Ft6 386
    • Ft14 121
    • Ft17 483
    • Ft6 050
    • Ft10 590
    • Ft6 386
    • Ft4 705
    • Ft17 820
    • Ft5 194
    • Ft4 277
    • Ft9 076
    • Ft3 696
    • Ft11 767
    • Ft10 391