Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1859)
  • Kép (452)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1859)
    • 5 Csillag(1696)
    • 4 Csillag(148)
    • 3 Csillag(14)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/08/2020

    This chair has nice features like backrest angle adjustment and height (somewhat fixed). Also, the lift height setting is ok. Feels a bit wobbly (in all directions) lacking seat stability, but within fair limits. The only criticism is clearly the width. This chair has obviously been designed for Asian like body sizes, using maximum of 34cm for the seat- and 32cm for the back- area, which gives a very tight feeling without any space to move -- see the photos with the measurement display. All in all a fair seat for the price of a bit more than Eur 81 , but maybe the designers can take the European (and North American for that matter also) style sizes in consideration, before selling this in non-Asian countries.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    I am very very happy to buy this gaming chair, thank you banggood!!! The value for money (if bought at todays 81,11 € with free shipping from CZ) is incredible! The quality meets one' s requirements in respect with the price, of course it does not meet the initial price of 336,28 €. The chair seems to be very steady, expect for the arms, that needed to have two more screws, one more at each section of the chair (seat and back). The appearance is almost similar to expensive gaming chairs, expect for some disorders in sewing ends and the back bracket that connects the back with the seat, which is ugly if the chair is to be seen from the backside. Also, it is very easy to assemble, it took me almost 15 minutes. At the end, the delivery was fast. Overall, it was a great buy!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Chegou muito rápido, passados 8 dias e foi entregue, mas a embalagem veio algo estragado possivelmente pelas transportadoras e quando fui a abrir verifiquei que tem um pequeno rasgo no cabedal no assento, de resto parece ser de boa qualidade e confortável e muito fácil de montar, só não dou 5 estrelas por causa do pequeno rasgo. Aconselho que no futuro a mercadoria devia de vir dentro de plásticos almofadados e a caixa vir com fitas resistente por fora para proteger melhor a mercadoria.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Gyorsan megérkeztek! Magas a törzsem, és 170 cm vagyok, szóval ez a tökéletes magasság nekem. A kartámasz valószínűleg az egyik legjobb tulajdonsága, ahogy mozog, amikor dőlve ellentétben néhány szék. Ha már itt tartunk, a le-fel dőlés nem olyan sima, mint szeretném, és kicsit nyikorgok a bőrön, de ez nem egy nagy probléma - a fotel működik! Csak ez számít! A doboz, amiben a szék volt sérült, de belsőleg semmi sem sérült meg. Eddig szeretem az ergonóniát, túl korai megmondani, hogy tényleg működik-e, de a hát alsó párna csodákat művel! Nem nagyon elégedett a fejpárnával, mivel nem igazán tudja beállítani, és kicsit esik, ha magasabbra szeretné tenni, de szépen pihen, amikor hátradőlök, és viszonylag szépen pihen 90 fokon. A szín nagyszerű! Remélem, nem lesz túl piszkos túl gyorsan, a lábtámasz extra bónusz!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Came in a quite bulky box, nicly packed. I made it throu assembly in 15 minutes with two kids all over and the chair. Everything inqluded, even the allen key. Very happy with the item,really sad I didn't go for two.... In the prive i took it (98euro) was just a bargain. Very sturdy, very nice feel. Now for the long run I really can't tell, I just bought it. In the last photo I sat in the chair because my main issue was the neck support, so make your choises (I am 1.83m)

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    La silla Buenísima, aunque algunos detalles menores de desprolijidad... Todo correcto. DHL la trato como basura... La caja llegó con agujeros, dañada, aplastada y casi abierta en su totalidad. Banggod tampoco se queda atrás... Tenía que llegar el 22 para navidades y llegó el 28.... La única solución que me ofrecieron era darme puntos para una próxima compra.... A mi hijo en Navidad le dije... Felicidades, santa te trajo puntos en Banggod.... Una cargada de servicio al cliente. Por lo demás... La silla, la recomiendo. Me ha gustado mucho

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Chegou em 1 semana e meia, em boas condições apesar da caixa levemente danificada, e fita-cola a descolar quase a abrir a caixa... De resto é fácil de montar, mais ou menos 15min e está montada, instruções super fáceis de entender. Quanto ao conforto parece que encaixa bem o corpo apesar de não se puder abrir mt as pernas pras laterais mas de resto parece ser boa.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Könnyű szerelés. 20 perc alatt fel van szerelve. Kényelmes, lábtámasz, párnák (ágyéki és nyaki). Lehetőség arra, hogy a széket 150°-ig megdöntsék, és lehetőségük legyen 2 karon keresztül leereszteni vagy felállni. Az ár, amelyen eladják nagyon jó. 4 nap alatt érkezett Olaszországba az EU prioritási vonal hajózásával. Vi ajánlom ezt a szállítmányt, mert nem fizet vámot.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    A szék nagyon jól néz ki, és jó beállításokat, mind a billenő és a magasság. Sajnálom, hogy a csavarok nem jók. 2 csavart nehéz volt meghúzni, mert nem adott még a menet megfelelő rögzítéséhez sem. A végén nagyon élveztem a széket és annak kényelmét. Javaslom. 7 nappal a vásárlás után kell szállítani Portugáliába

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Nagyon jó ár-érték arány. A csomagot pontosan egy héttel a rendelés után kaptam meg, ahogy ígértem. A minőség jó, a dőlés kiváló, bár a lábtartó nem túl praktikus, mert túl közel van a főszékhez. A méret nagyszerű a gyerekek és a nők, bár azt hiszem, hogy ez lenne szűk minden férfi átlagos pensique vagy terjedelmesebb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft30 728
    • Ft3 070
    • Ft16 285
    • Ft10 138
    • Ft6 143
    • Ft2 455
    • Ft15 363
    • Ft5 836
    • Ft36 875
    • Ft6 143
    • Ft19 358
    • Ft9 831
    • Ft2 529
    • Ft9 831
    • Ft5 529
    • Ft52 241
    • Ft8 294
    • Ft6 143