Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (252)
  • Kép (62)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(252)
    • 5 Csillag(223)
    • 4 Csillag(21)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/04/2021

    Commandé jeudi, reçus lundi !! Très bon rapport qualité prix, j'aime beaucoup les accoudoirs qui sont réglable un peu comme on veut. Le repose pied est plutôt un repose mollet est pourtant je fais 1m60. L'assise est un peu dur mais je me dit vaut mieux ça que quelque chose qui s'affaisse en 1 mois. Pour le dossier parfait, on peu limite s'allonger, le coussin des lombaires est parfait. Par contre petit point, je ne recommanderais pas ce siège pour ceux qui sont très grand, comme je l'ai dit plus haut je fais 1m60 et le coussin du cou me vas pile on peu le monter un peu mais pas trop sinon il s'enlève. Ma tête dépasse un peu de la chaise donc après c'est à vous de voir. Et j'aime bien le fait d'avoir eu le logo à la place de l'écriture sur la photo qui du coup ce trouve sur le coussin lombaire 😊

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    όλα καλά. αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη στα 102€ με κουπόνι. από ποιότητα μέτρια ... περίμενα να είναι περισσότερο ποιοτική σε αυτή την τιμή. πχ ίσως κάποια καρέκλα από ΙΚΕΑ, σε αυτή την τιμή ήταν καλύτερη. Το μαξιλαράκι που βγαίνει από κάτω δν το βλέπω να αντέχει... βάζεις τα πόδια σου και λυγίζει οπότε δεν του δίνω πολύ ζωή. κατά τ αλλά το μόνο που αξίζει στην καρέκλα είναι όταν κάθεσαι (κανονικά) γιατί όταν ξαπλώνεις την πλάτη υπάρχει περίπτωση να πέσεις εύκολα. (έλλειψη κέντρου βάρους κλπ). ψιλοζορικο δέσιμο ίσως χρειαστείτε δεύτερο άτομο για μικρή βοήθεια. κατά τα άλλα θα την τεσταρω και ίσως επανέλθω με άλλο review.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Olasz vagyok, kifejezetten Catania tartományban, és két okból akarok 5 csillagot tenni: - Szállítás: 5 nap alatt érkezett Németországból DHL-lel, naponta figyeltem, hol volt. Komolyság. - A termék: ezen az áron véleményem szerint nagyon nehéz, ha nem lehetetlen megtalálni jobb.Szuper kényelmes, szagtalan bőr, teljes opcionális, vizuális színek és különösen ellenálló anyagok. Nagyon ajánlom azoknak, mint én, akik 10 órát töltenek a PC-n tanulásra vagy játékra.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Good chair. great quality. can handle 180kg according description. probably best model. I had to buy silicon wheels since the original aren't that good. also when you want to move forward the chair always bend over a little like it's wanna to Flip over. that's not comfortable. but otherwise it's good chair

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    It arrived in an ondamaged package in pristine shape. However, to my surprise, there are damages below the seat (see pic) and on the armrest. They do not affect function (especially below the seat) but still strange. But the chair is good and very sturdy so far. It takes some days to get used to it but not bad.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Szybka dostawa, ale nadawca nie przekazał DHL mojego numeru telefonu przez co nie dostałem smsa od kuriera i musiałem odbierać ciężką 25 kg paczkę z magazynu na wsi. Najtrudniejsze było złożenie nóg i zamontowanie oparcia. Musiałem obejrzeć czyjś film na YouTube, żeby zorientować się jak to zrobić, bo instrukcja montażu była niezbyt szczegółowa. Sam fotel ma bardzo wygodne, zbite, ale miękkie siedzisko. Oparcie jest twarde, bo w środku jest tylko centymetr pianki i dwie sprężyny. Poduszka pod plecy obowiązkowo. Poduszka pod głowę jak kto woli. Krzesło zmusza do pozycji wyprostowanej co mnie bardzo cieszy. Podnóżek wysuwa się płynnie, oparcia poruszają się w czterech płaszczyznach (można dzięki temu nawet siedzieć po turecku). Po rozłożeniu krzesła do pozycji 180 stopi trochę się obawiałem o środek ciężkości, ale potem bez problemu się kładłem i wstawałem. Jednakże osoby cięższe powinny uważać. Krzesło nie ma opcji bujania, a oparcie należy składać powoli, żeby z impetem nie uderzyło w plecy. Na razie trochę jeszcze śmierdzi plastikiem, ale mam nadzieję, że wkrótce ten zapach zniknie. Pierwsze wrażenia z siedzenia bardzo pozytywne.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Magas vagyok, és a háttámla kicsit rövid. A beállító karok túl alacsonyak. Minden más nagyszerű, és elégedett vagyok. Nagyon gyors szállítás, bravo Bangjó!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Jó termék, nagyon gyorsan jött. Az alsó ülésnek volt egy kis szakadt szövete, de nem lényeges. Remélem, sokáig tart, de biztos vagyok benne, mert úgy tűnik, hogy az anyag jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    1-2 hét múlva leszállítva, szürkét rendelt, de helyette zöld színű széket kapott, de számomra nem volt probléma, a honlapon a zöld szín sárgásabbnak tűnik, de a valódi színe inkább zöld saláta típus, Annak ellenére, hogy a baleset a szín, amit rendeltem, és ez az oka, hogy 4 csillagot adok, a szín nekem megfelel. Ami az alkatrészek felszerelését illeti, a szék könnyen összeszerelhető, és a minőség és a kényelem szempontjából jó az árnak, hogy van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Gyors szállítás (5 nap CZ). Gyorsan össze lehet szerelni. Az anyag jónak tűnik, minden esetben kellemesnek érzi magát. Az egyetlen negatív pont a nyakpárna magassága.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 122
    • Ft37 926
    • Ft34 766
    • Ft34 766
    • Ft34 766
    • Ft28 444
    • Ft34 766
    • Ft41 087
    • Ft47 409
    • Ft19 910