Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (598)
  • Kép (140)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(598)
    • 5 Csillag(535)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(9)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/04/2021

    Commandé jeudi, reçus lundi !! Très bon rapport qualité prix, j'aime beaucoup les accoudoirs qui sont réglable un peu comme on veut. Le repose pied est plutôt un repose mollet est pourtant je fais 1m60. L'assise est un peu dur mais je me dit vaut mieux ça que quelque chose qui s'affaisse en 1 mois. Pour le dossier parfait, on peu limite s'allonger, le coussin des lombaires est parfait. Par contre petit point, je ne recommanderais pas ce siège pour ceux qui sont très grand, comme je l'ai dit plus haut je fais 1m60 et le coussin du cou me vas pile on peu le monter un peu mais pas trop sinon il s'enlève. Ma tête dépasse un peu de la chaise donc après c'est à vous de voir. Et j'aime bien le fait d'avoir eu le logo à la place de l'écriture sur la photo qui du coup ce trouve sur le coussin lombaire 😊

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    όλα καλά. αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη στα 102€ με κουπόνι. από ποιότητα μέτρια ... περίμενα να είναι περισσότερο ποιοτική σε αυτή την τιμή. πχ ίσως κάποια καρέκλα από ΙΚΕΑ, σε αυτή την τιμή ήταν καλύτερη. Το μαξιλαράκι που βγαίνει από κάτω δν το βλέπω να αντέχει... βάζεις τα πόδια σου και λυγίζει οπότε δεν του δίνω πολύ ζωή. κατά τ αλλά το μόνο που αξίζει στην καρέκλα είναι όταν κάθεσαι (κανονικά) γιατί όταν ξαπλώνεις την πλάτη υπάρχει περίπτωση να πέσεις εύκολα. (έλλειψη κέντρου βάρους κλπ). ψιλοζορικο δέσιμο ίσως χρειαστείτε δεύτερο άτομο για μικρή βοήθεια. κατά τα άλλα θα την τεσταρω και ίσως επανέλθω με άλλο review.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Olasz vagyok, kifejezetten Catania tartományban, és két okból akarok 5 csillagot tenni: - Szállítás: 5 nap alatt érkezett Németországból DHL-lel, naponta figyeltem, hol volt. Komolyság. - A termék: ezen az áron véleményem szerint nagyon nehéz, ha nem lehetetlen megtalálni jobb.Szuper kényelmes, szagtalan bőr, teljes opcionális, vizuális színek és különösen ellenálló anyagok. Nagyon ajánlom azoknak, mint én, akik 10 órát töltenek a PC-n tanulásra vagy játékra.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2022

    Nagyszerű PC szék. Mostanra már használja a kifejezés Gaming minden, de önmagában ez egy nagy dátumozott szék lábtámaszok és könyök állítható magasságban és hosszúságban. Nagyon gyors összeszerelés, 5 perc alatt mindent megteszel. (a lábak két külön végének rögzítéséhez ajánlott a szürke külső keret eltávolítása, így a darab könnyedén bejut a házba). Nagyon jó minőségű az anyag mind a bőr és a szövet. Nagyon tetszik a cipzár, amely lehetővé teszi, hogy unline elég sok mindent, és mossa őket (kézzel ajánlott, és nem a mosógépben). Ez a harmadik szék, amit otthon veszek, és azt kell mondanom, hogy ennek nincs túl sok párnázás a hátán, ami általában több, de még mindig nagyon kellemes a kényelem. A profil megtekintése mondjuk úgy, hogy az alsó rész sokkal „vastagabb", mint a hátsó (remélem, megértettem magam:D). A merevség nagy!... 120 kiló vagyok, és még ha ringatok és ugraok is egy kicsit, a szerkezet tökéletesen mozdulatlan marad anélkül, hogy furcsa nyikorogna. (más székeken mindig hallani egy kis nyikorgás alkatrészek / műanyagok, vagy bármi, itt 0). Nagyon ajánlott!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Good chair. great quality. can handle 180kg according description. probably best model. I had to buy silicon wheels since the original aren't that good. also when you want to move forward the chair always bend over a little like it's wanna to Flip over. that's not comfortable. but otherwise it's good chair

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2022

    Super satisfied. the GC5 is confortable and looks robust. I hope it will last for a long time. I have been using it for 7 weeks almost everyday and all the good characteristics are still there. Compared with the GC6 which I recently ordered too, this GC5 is better for: - The seat is soft, thick and gives a solid perception. My ass i happy while on the GC6 is a little bit harder and there are bolsters with metal tubes covered with leather that limit confort (but in case you play racing videogames maybe will help in the curves?!?) - The back can be adjusted until is practically horizontal and you can even sleep on it. - The 2 pillows are very soft and comfortable, the only small limitation is about the top one which cannot be adjusted in height and for me (176cm) is a little bit too low, but nothing really annoying. I installed it in a non standard position and I cal live with it. - Armrests are large, soft, and with many degrees of adjustments, they can slide left/right, fron/backward while the GC6 can only rotate and adjusted for the height, moreover on the GC6 there is a much stronger wobble which is annoying. - The wheels work very well, I just don't find very attractive the styiling, same as the GC6 - Overall both the GC5 and GC6 looks built solid

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2021

    Pozitív pontok Szállítási belül az ígért időben, a termék úgy tűnik, jó ár arány és könnyen összeszerelhető.. Negatív pontok Rossz csomagolás A kép nem egyezik 💯 ex. A hátulján, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy a márka jön a logó Az alkatrészek hiányoznak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    A GC5-öm néhány nap múlva megérkezett, és úgy tűnik, hogy a minősége rendben van. A szerelési útmutató 4-5. lépései azonban félrevezetőek: az emelőkarokat a jobb oldalon elhelyezett karokkal kell felszerelni (tükrös kép lenne megfelelő), különben nem lesz képes felszerelni és rögzíteni az üléstámlát a setp-6-ban. A helyes elhelyezésért lásd a képeimet.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Veľmi dobrá herňa stolička,na až kancelárske kreslo...👍.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2022

    Nagyon hamar megérkezett a Cseh raktárból. Könnyű volt összeszerelni. Kényelmes és erős szék, kb. 20 kg. Nem kellett semmilyen szerszám a szereléshez. Bár műanyag csillagláb, de erős anyag.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$249.99
    • US$31.99
    • US$103.99
    • US$62.99
    • US$269.00